Η Hilary Duff δεν απλώνει την κρέμα ματιών σε όλο σχεδόν το πρόσωπο και πρέπει να μάθετε το λόγο!

Οι celebrities συχνά αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους όσο αφορά την καθημερινή τους περιποίηση. Αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους προϊόντα αλλά και τον τρόπο που τα εφαρμόζουν.

Ακολουθούν πάντα τις συμβουλές των προσωπικών τους faicialists αλλά και μικρά tricks που κάνουν τις φόρμουλες να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. 

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες συνήθειές τους που είναι στ’ αλήθεια ιδιαίτερες κι εμείς λατρεύουμε να τις μαθαίνουμε και να τις ακολουθούμε.

Όπως για παράδειγμα εκείνη της Hilary Duff

που μοιράστηκε με τους 15 εκατομμύρια followers της με ένα video στο Instagram. H Duff απλώνει την κρέμα ματιών και σε δύο ακόμη σημεία του προσώπου! Και πιο συγκεκριμένα το Tata Harper Eye Balm.

H star ζεσταίνει αρχικά μικρή ποσότητα balm με τα δάχτυλα και στη συνέχεια το απλώνει απαλά στην περιοχή των ματιών σχολιάζοντας: ¨Προσοχή γιατί η επιδερμίδα είναι πολύ λεπτή ή πρόκειται να γίνει”. Στη συνέχεια το απλώνει πάνω από τα χείλη όπου παρουσιάζονται επίσης λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Τέλος εφαρμόζει μικρή ποσότητα και στα χείλη χαρίζοντας έξτρα ενυδάτωση. 

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι ότι καλύτερο. Αν δεν θέλετε να ξοδεύετε την κρέμα ματιών που χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη περίοδο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μια παλιά.

Τα αντιρυτιδικά συστατικά που περιέχει είναι ιδανικά για τα συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σύμφωνα με τους ειδικούς. Μειώνουν τα σημάδια γήρανσης και παράλληλα ενισχύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη.

Όπως καταλαβαίνετε από εδώ και στο εξής πρέπει να προσθέσετε ένα ακόμη βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Απλό και γρήγορο.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Δείτε πως αλλάζει η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης τώρα που έρχεται το Καλοκαίρι!

H Selena Gomez δοκιμάζει τα προϊόντα της δικής της make up σειράς στο σπίτι -Δείτε το αποτέλεσμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα