Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Θα παρουσιάσουν καλοκαιρινή εκπομπή στο OPEN;

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεργάζεται και επί σκηνής για το J2US, αφού ο Ετεοκλής Παύλου στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένης Χατζίδου δοκιμάζει τις φωνητικές του δυνατότητες για καλό σκοπό.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος από την εκπομπή «Ευτυχείτε» τους συνάντησε στα παρασκήνια του show και οι δυο τους απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν να αναλαμβάνουν την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής στο OPEN.

OPEN ή διακοπές; «Διακοπές στο OPEN δεν γίνονται; Αφού το καλοκαίρι,

αν όλα πάνε καλά, δεν θα είμαστε στο J2US; Ότι γίνει, το μαθαίνεται… Όποιος γυρίζει, μυρίζει”, απάντησε η Ελένη Χατζίδου.

“Ότι γίνει, θα το μάθετε πρώτοι! Θα το μάθετε πρώτοι, να είστε σίγουρου. Δεν υπάρχει τώρα κάτι για να μάθετε, αν γίνει κάτι θα το μάθετε σίγουρα.” πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

“Εμάς θα μας άρεσε πολύ! Γιατί όχι; Και στην τελική είναι κάτι που οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμαστεί, γιατί όχι; Άμα θέλω εγώ να ονειρευτώ; Ε; Σταματάνε τα όνειρα; Δεν σταματάνε τα όνειρα! Ποιος θα μου τα κόψει εμένα τα όνειρα; Οπότε δοκιμάζεσαι και άμα δεν κάνεις, δεν κάνεις ρε παιδί μου! Φεύγεις, εξαφανίζεσαι.
Πολύ ωραίο κανάλι το OPEN! Α, μας αρέσει! Καταρχήν έχει πάρα πολύ ωραίες εκπομπές, έχει πάρα πολύ ωραίους παρουσιαστές, πάρα πολύ ωραίους παραγωγούς, πάρα πολύ ωραίους ρεπόρτερ, πολύ ωραίους κάμεραμεν”, συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Τα δημόσια φιλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Απίστευτη αποκάλυψη του Δημήτρη Αποστόλου στο Πρω1νό για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Δύο Ξένοι»!

Η Φαίη για ποδήλατο με τα παιδιά της-Δείτε τις φωτογραφίες! 

Keywords
Τυχαία Θέματα