Βίκυ Καγιά: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και η αποκάλυψη για το DWTS

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Πρω1νό και τη Μαίρη Αρώνη για το Shopping Star, το DWTS και τη νέα κριτή του GNTM Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι σε φουλ γυρίσματα για τα τελευταία επεισόδια του Shopping Star, ενώ στην συνέχεια το πλατό θα ολοκληρωθεί για τη νέα

σεζόν, ενώ αναφορικά με την παρουσίαση του DWTS την οποία έχει αναλάβει, η ίδια ανέφερε πως προς το παρόν δεν έχουν γίνει αναλυτικές συζητήσεις για το show με τον σταθμό.

«Με το DWTS δεν γίνεται τίποτα ακόμη. Νομίζω πρώτη εβδομάδα του Ιούνη έχουμε ραντεβού για λεπτομέρειες, να μπω  κι εγώ στο κλίμα τι θα γίνει και πώς θα γίνει. Θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που γινόταν παλιότερα στον ΑΝΤ1. Θα πατήσουμε πάνω στο DWTS UK. Τα κοστούμια θα έρχονται από την Αγγλία. Τα στιλιστικά ξέρω μόνο. Η επιτροπή δεν έχει κλείσει», δήλωσε η Βίκυ Καγιά, η οποία σημείωσε ότι αν και δεν ξέρει ποιες θα είναι οι επιλογές του καναλιού, η ίδια έχει αδυναμία στον Αλέξη Κωστάλα.

«Αγαπώ πάρα πολύ τον κύριο Κωστάλα αλλά όποιον και να βάλουν είμαι πάρα πολύ σίγουρη για τις επιλογές και το κανάλι, αλλά δεν σου κρύβω ότι θέλω να ξέρω κι εγώ ποιοι είναι, ας μου πουν και εμένα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μίλησε και για το GNTM αποκαλύπτοντας ότι έχουν ολοκληρωθεί οι οντισιόν όμως όπως είπε «δεν μπορώ να περάσω μια βόλτα από εκεί, δεν είναι σωστό, θα δημιουργήσει ανισορροπία. Τώρα που αρχίσαν οι άνθρωποι να περάσω βολτίτσα;».

«Στο GNTM έχουν ολοκληρώσει την πρώτη φάση. Δεν είναι σωστό να περάσω από το GNTM να δω τι κάνουν. Αυτό θα δημιουργήσει μόνο ανισορροπία. Αν περάσω θα είναι μετά να στρώσουν τα πράγματα», ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια δήλωσε σχετικά με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου:

«Η Ισμήνη είναι νέο πρόσωπο για εσάς, εμείς την ξέρουμε πολλά χρόνια. Αυτό της αντικατάστασης και της σύγκρισης με βρίσκει απέναντι, γιατί πρέπει να αφήσετε αυτό τον άνθρωπο που μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει το ρόλο, όχι τη θέση, να δείξει τη δική του προσωπικότητα, να δείξει τον εαυτό του, να της δώσετε μια ευκαιρία να είναι ο εαυτός της.

Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε. Δεν είναι σωστό, είναι λάθος από τη ρίζα του. Εγώ με την Ισμήνη μίλησα και της ευχήθηκα “καλή επιτυχία”. Ό,τι χρειάζεται είμαι εδώ. Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Ως επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν. Δεν είναι κακή η αλλαγή. Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι πολύ παλιότερα, τουλάχιστον από εμένα επί εποχή Ηλιάνας, αλλά δεν ξέρω αν επικοινώνησαν μαζί της».

Δείτε όσα δήλωσε:

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης: «Είναι κοινό μυστικό ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο Πρω1νό μετά το χειρουργείο

Εκτέλεσαν στη Βάρη νικητή γνωστού ριάλιτι επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα