Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης: «Είναι κοινό μυστικό ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί»

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει εδώ και ένα χρόνο η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, οι οποίοι δεν προκάλεσαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή, αφού τις περισσότερες φορές απέφευγαν με ευγένεια και διακριτικότητα να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορούσε τη σχέση τους.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι αθόρυβα και επιτρέποντας μόνο σε ελάχιστους να γνωρίζουν λεπτομέρειες,

εδώ και ένα χρόνιο δεν είναι μαζί. Σεβόμενοι την επιθυμία τους, οι δικοί τους άνθρωποι κράτησαν μυστική αυτή την εξέλιξη. Την πληροφορίας του χωρισμού, ωστόσο, επιβεβαίωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Real.

Το ρεπορτάζ της Real ήρθε να επιβεβαιώσει το πρωί της Δευτέρας και η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, σημειώνοντας πως στον ΣΚΑΪ ήταν κοινό μυστικό ο χωρισμός του ζευγαριού.

“Νομίζω ότι μπορεί να έχουν χωρίσει και παραπάνω από ένα χρόνο που λέει το ρεπορτάζ. Στον ΣΚΑΪ είναι κοινό μυστικό ότι αυτοί οι δυο δεν είναι μαζί. Όλοι οι συνάδελφοι ήθελαν να τους προστατεύσουν, καθώς και οι δυο δεν βγήκαν ποτέ να πουν κάτι» και συμπλήρωσε: «Εδώ και πολύ καιρό τραβούν διαφορετικούς δρόμους”, ανέφερε συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο Πρω1νό μετά το χειρουργείο

Εκτέλεσαν στη Βάρη νικητή γνωστού ριάλιτι επιβίωσης

“Λύγισε” η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την έκπληξη για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα