Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο Πρω1νό μετά το χειρουργείο

Σε χειρουργείο υποβλήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την περασμένη Πέμπτη καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον ώμο του εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο παρουσιαστής έπειτα από ολιγοήμερη προγραμματισμένη απουσία από το Πρω1νό επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας με ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

“Θα φέρω και γούρι παιδιά! Ξέρεις τι λένε, όταν είσαι χτυπημένος φέρνεις γούρι. Δεν πονάω, θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου και όλες τις νοσηλεύτριες”, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

είχε το χέρι του δεμένο καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος ανάρρωσης, ωστόσο επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ξεκινώντας το πρωί από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Ougarezos B (@d_ougarezos)

«Ο ώμος μου «βγήκε» πρώτη φορά το 2007 με πόνο που ούτε σε άνθρωπο που με μισεί θα επέτρεπα. Από τότε έμαθα παβλοφικά τον εαυτό μου να μην τεντώνεται στο κρεβάτι, να μη χορεύει άτσαλα για να ξεδώσει, να πέφτει σαν σακί για να μην στηριχτεί στο χέρι του και γενικά, να αντιμετωπίζει τα αθλήματα όπως οι «Ράδιο Αρβύλα» το να ολοκληρώσουν τη σεζόν μαζί με όλες τις υπόλοιπες εκπομπές. Πάντα έβαζα τη δουλειά, ως προτεραιότητα αφήνοντας τον χρόνο να περνά.

Αυτό που ξέχασα και σας παροτρύνω να μην αμελείτε κι εσείς, αδέλφια μου, είναι ότι οι στόχοι, τα όνειρα και η δουλειά είμαστε εμείς. Τίποτε δεν έχει νόημα, αν δεν έχουμε την υγεία μας και κανέναν στόχο δε μπορούμε να πετύχουμε, αν δεν είμαστε καλά για να τον χαρούμε», εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε κείμενο του στο znews.gr μια ημέρα πριν.

Διαβάστε ακόμα:

YFSF – Τελικός: Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου

Εκτέλεσαν στη Βάρη νικητή γνωστού ριάλιτι επιβίωσης

“Λύγισε” η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την έκπληξη για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα