Φέτος γεμίζουμε όλη τη βαλίτσα των διακοπών με τα πιο ωραία κομμάτια από Guess

Aυτό το καλοκαίρι έχουμε την ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, να βγάλουμε προς τα έξω την πιο θηλυκή πλευρά μας, να γίνουμε ξανά pin-up girls, να ντυθούμε με πιο παιχνιδιάρικα σχέδια και να απολαύσουμε περισσότερο το styling που θα κάνουμε στα look μας.

Σας έχουμε λοιπόν τα πιο ευχάριστα νέα γιατί η νέα γυναικεία συλλογή Guess

Jeans Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021 περιλαμβάνει ακριβώς αυτά τα κομμάτια που θέλαμε να προσθέσουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Η νέα κολεξιόν έχει επιρροές από τα 70s και από εμφανίσεις των surfers εκείνης της εποχής και είναι εμπνευσμένη από pin- up girls.

Φέτος λοιπόν θέλουμε να γεμίσουμε τη βαλίτσα των διακοπών μόνο με κομμάτια Guess και παρακάτω θα δεις όλα τα κομμάτια που πρόσθεσα ήδη στη δική μου βαλίτσα.

#1. Φλοράλ tops για παιχνιδιάρικα looks

Η Guess δίνει μεγάλη σημασία στα υφάσματα που επιλέγει και φέτος μας αρέσει που εστιάζει στα πιο παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα prints που θα φορέσεις εύκολα στη βόλτα στο νησί, στις εξόδους αλλά και στη δουλειά με ένα office pants και ένα blazer από πάνω.

#2. Gingham prints και παλ αποχρώσεις

Ο μεγάλος έρωτας του καλοκαιριού είναι τα gingham prints που δεν πρέπει για κανένα λόγο να λείπουν από την καλοκαιρινή σου ντουλάπα. Στην Guess θα ανακαλύψεις υπέροχα tank tops για μοανδικές εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

#3. Τζιν και printed παντελόνες

Τα straight leg pants αλλά και οι ελαφριές καμπάνες είναι τα μόνα παντελόνια που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας στο νησί και η Guess το γνωρίζει καλά δημιουργώντας ευκολοφόρετα κομμάτια που θα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#4. Jumpsuits

Στην κορυφή της λίστας με τα trends υπάρχουν και τα jumpsuits που θα επιλέξεις για πρωινές εμφανίσεις, για πάρτι, για βαφτίσια και κάθε είδους καλοκαιρινή εμφάνιση.

#5. Girly skirts

Φέτος το καλοκαίρι οι φούστες αποκτούν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και τις προτιμάμε είτε μίνι είτε μάξι! Τα πουά σχέδια, τα animal prints, οι σούρες και τα βολάν είναι details που δεν θέλουμε να λείπουν από το καλοκαιρινό μας styling.

#6. Mάξι φούστες

Ως Fashion Director του Faysbook.gr οφείλω να σε ενημερώσω για τα δικά μου αγαπημένα κομμάτια και παρόλο που στην Guess δυσκολεύτηκα να βρω ένα αγαπημένο τελικά κατέληξα πως οι μάξι φούστες σε denim και λεοπάρ σχέδιο είναι top of the top. Πίστεψέ με δεν θα θέλεις να τις βγάλεις από πάνω σου.

#7. Μίνι φορέματα σε ζωηρές αποχρώσεις

Στις διακοπές πάντα θέλουμε να έχουμε μαζί μας και αυτά τα ρούχα που είναι άκρως εντυπωσιακά, δεν πιάνουν καθόλου χώρο και θα τα φορέσεις εύκολα σε καθημερινή βάση από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές ώρες. Τα φορέματα της Guess είναι στις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του 2021 και στα πιο ωραία σχέδια.

#8. Light πανωφόρια

Για τις πιο ψυχρές βραδιές του καλοκαιριού πρόσθεσε στη βαλίτσα τα δύο αυτά πανωφόρια. Ένα denim jacket με zebra σχέδιο και μια ζακέτα με jungle prints είναι όλα όσα χρειάζεσαι.

#9. Denim bags

Η Guess δίνει έμφαση φέτος στα denim κομμάτια. Για το ταξίδι αλλά και τις εξορμήσεις σε βουνά, λαγκάδια και ποτάμια επίλεξε τo denim backpack, ενώ για τις πιο χαλαρές βόλτες διάλεξε ένα shoulder bag σε denim ύφασμα.

#10. Pouch bags

Η μεγαλύτερη τάση στις τσάντες είναι τα pouch bags και θα ξετρελαθείς με τα χρώματα που λάνσαρε το αγαπημένο brand. Εγώ απέκτησα ήδη την πράσινη τσάντα αλλά εσύ μπορείς να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο χρώμα.

#11. Φλοράλ τσάντα + ολόσωμο μαγιό

Η πρώτη εμφάνιση στην παραλία είναι όπως το πρώτο look που φόραγες στον αγιασμό στο σχολείο. Πρέπει να είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε να καθορίσει το υπόλοιπο της χρονιάς ή του καλοκαιριού. Το δικό μου αποτελείται από το ριγέ μαγιό της Guess και μια φλοράλ τσάντα που χωράει ένα παρεό, το κινητό μου και το αγαπημένο μου αντηλιακό, όλα όσα θα χρειαστώ για την πρώτη μου εξόρμηση στο νησί.

Στη νέα κολεξιόν πρωταγωνιστεί το denim, τα ditsy floral prints, τα gingham καρό και τα πουά διαφόρων μεγεθών. Λευκά αλλά και ξεβαμμένα τζιν που συνδυάζονται με καλοκαιρινές αποχρώσεις της άμμου, floral μοτίβα, κεντήματα macramé και δαντέλες broderie anglaise είναι μερικά ακόμα trends που ξεχωρίζουμε. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα έντονα μοτίβα και οι αβίαστα σέξι γραμμές σε ρούχα όπως cropped παντελόνια, μίνι φορέματα, κοντά σορτσάκια και χαλαρές αέρινες φούστες.

Mπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω σχέδια αλλά και μεγάλο μέρος της συλλογής Guess Jeans στο Bloobox.gr

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400

Διαβάστε ακόμα: 5 looks που υιοθέτησε η Leonie Hanne και θα θέλεις να δοκιμάσεις ASAP

AYTA είναι τα μαγιό της Kylie Jenner που έχουν ξετρελάνει το instagram φέτος!

H Fashion Editor του Faysbook.gr προτείνει: 10 LBD που θα θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα