Βίκυ Καγιά: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή

Τη Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος Σοφία Ραφτοπούλου, με την παρουσιάστρια του «Shopping Star» να απαντάει για την επόμενη σεζόν, τα unfollow στους πρώην κριτές του GNTM, αλλά και τα αρνητικά σχόλια και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε πρωινή εκπομπή

Σχετικά με το συμβόλαιό της, το οποίο λήγει φέτος, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Έχουμε ακόμα δρόμο. Δεν ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο γι’ αυτό το θέμα. Κατά το Πάσχα

συζητάω πάντα με το κανάλι. Η διάθεσή μου παραμένει ίδια, όμως υπάρχει και μια επιπλέον διάθεση να πάω διακοπές».

Όσον αφορά στα unfollow στους πρώην κριτές του MasterChef, η παρουσιάστρια είπε: «Χαίρομαι που συζητήθηκε το θέμα των unfollow μου από τους άλλους γιατί από εμένα δεν θα συζητηθεί. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα σε αυτό τον πλανήτη από ποιος έκανε follow και unfollow. Δεν έγινε και κάτι. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς και όχι».

Απαντώντας για τα αρνητικά σχόλια, η ίδια σχολίασε: «Σε αυτή τη ζωή δεν μπορούν όλοι να μας εκτιμούν και να σέβονται τη δουλειά μας ούτε καν να μας σέβονται. Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν και δεν έχουμε κάνει κακό σε κανέναν και αγαπάμε τη δουλειά μας, άστους να λένε».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Καράβα, ανέφερε: «Μου ήρθε τούβλο στο κεφάλι τώρα. Σε άνθρωπο κουρασμένο δεν ρωτάς τέτοια πράγματα. Να κάνουμε πρωινό με τον Καράβα για να τσακωνόμαστε και εκεί; Τον Γιώργο τον λατρεύω».

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουτσινά: «Μίλησε με πολύ χιούμορ για την παθογένεια της οικογένειάς του»

 Δανάη Μπάρκα: «Λύγισε» στον αέρα του Mega -«Σας ζητώ συγγνώμη»

 Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα πλάνα από κοινή εμφάνισή τους στο κέντρο της Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα