Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα είναι η παρουσιάστρια του «First Date» στο Star!

Το STAR φέρνει στην ελληνική τηλεόραση ένα άκρως επιτυχημένο πρότζεκτ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο εξωτερικό, το «First Date». Το εστιατόρια των singles ανοίγει τις πόρτες του και στην Ελλάδα και παρουσιάστρια θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Το trailer του νέου project βρίσκεται ήδη στον αέρα και η πλατφόρμα για τις

συμμετοχές έχει ανοίξει.

Τι είναι το «First Date»;

Η αποκάλυψη του νέου reality που έρχεται στο Star έγινε μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star». Η πρωινή εκπομπή του Star, μάλιστα, μετέφερε μερικές πληροφορίες για το «First Date», δίνοντας στους τηλεθεατές μια γεύση απ’ όσα θα δουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο με φιλικό προσωπικό και καλό φαγητό, που θα υποδεχτεί singles που θέλουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Στο «First Date» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άνθρωποι όλων των ηλικιών και να αναζητήσουν τον έρωτα.

Κατά τη συμμετοχή σου αναφέρεις στην παραγωγή τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειές σου και έτσι βρίσκεσαι να απολαμβάνεις ένα δείπνο με έναν άνθρωπο που θεωρητικά έχετε κοινές ασχολίες και ταιριάζετε. Μέχρι το τέλος της βραδιάς, λοιπόν, έχεις αντιληφθεί, αν πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα ήθελες να συναναστραφείς ξανά ή να διαγράψεις εντελώς από τη ζωή σου.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα αναλάβει για πρώτη φορά τον ρόλο παρουσιάστριας, ούσα η οικοδέσποινα που θα «σπάει» τον πάγο ανάμεσα στους συμμετέχοντας μέχρι να γνωριστούν καλύτερα. Μετά το GNTM και το «Asia Express», η ίδια ετοιμάζεται για ένα νέο ταξίδι στα επαγγελματικά της και ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμα:

 Η αποκάλυψη του Σταμάτη Φασουλή: «Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη, γιατί… »

 Survivor All Star: Η πρώτη συνάντηση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

 Μίλτος Τεντόγλου: Σε πλειστηριασμό τα «λάθος» παπούτσια του για τα παιδιά της Τουρκίας -«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα