Δανάη Μπάρκα: «Λύγισε» στον αέρα του Mega -«Σας ζητώ συγγνώμη»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Bruce Willis, καθώς μετά την αφασία διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση που υπεγράφη από τα παιδιά, τη σύζυγό του, Emma Heming αλλά και την πρώην σύζυγό του, Demi Moore η οποία και δημοσιοποιήθηκε στο The Association for Frontotemporal Degeneration, η οικογένειά του εκφράζει βαθύτατη

ευγνωμοσύνη για την εκδήλωση αγάπης του κόσμου στο περιθώριο του αγώνα που δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τα νέα για την υγεία του ηθοποιού σχολίασαν σήμερα το πρωί (17/2) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με την Δανάη Μπάρκα να «λυγίζει» στον αέρα του Mega.

Συγκεκριμένα, το θέμα παρουσίασε ο Άκης Καβατζίκης, με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη από την παρουσιάστρια που την συγκίνησε και την έφερε σε δύσκολη θέση. «Δεν γινόταν να το αποφύγω αυτό το θέμα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Τότε, η Δανάη Μπάρκα είπε με δάκρυα στα μάτια: «Και πολλές φορές μπορεί να υπάρχουν ακόμα και επιστήμονες γιατροί, που υποστηρίζουν ότι είναι μία ξεκούραση του μυαλού. Εννοώ ότι μπορεί να μην είναι και τίποτα και να έτυχε σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάει από το γενεαλογικό δέντρο. Σας ζητώ συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα:

Chris Σταμούλης: «Ο Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα είναι η παρουσιάστρια του «First Date» στο Star!

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Φασουλή: «Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη, γιατί… »

Keywords
Τυχαία Θέματα