Survivor All Star: Η πρώτη συνάντηση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά λίγο πριν ξεκινήσει το «Survivor All Star», ωστόσο αυτή η σχέση τέλειωσε πρόωρα, όταν ο Μάριος Πρίαμος ανέπτυξε ένα τρυφερό ειδύλλιο μέσα

στο παιχνίδι με την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δύο παίκτες εντοπίστηκαν από τις κάμερες να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά λόγια του ενός για το πρόσωπο του άλλου. Τόσο ο Μάριος Πρίαμος όσο και η Καρολίνα Καλύβα έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η σχέση τους θα εξελιχθεί και θα συνεχιστεί, όταν εκείνος επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην Ελευθερία Ελευθερίου, η ίδια βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποτελεί μία από τις έξι παίκτριες που θα προστεθούν στο «Survivor All Star». Οι υπόλοιποι είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Τζο Μαριδάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού μας», η άφιξη των νέων παικτών στο παιχνίδι είναι γεγονός! Πως αντέδρασε, όμως, ο Μάριος Πρίαμος; Ο ίδιος φαίνεται πως ήταν πολύ θερμός με την Ελευθερία Ελευθερίου, προκαλώντας αμηχανία ακόμα και στην τραγουδίστρια, η οποία δεν «έλυσε» τη σιωπή της.

Οι δυο τους δεν έχουν συζητήσει για το επίμαχο θέμα, με τον Μάριο Πρίαμο να κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να την υποδέχεται με αγκαλιές και χαμόγελα. Η τραγουδίστρια απέφυγε το φιλί στο μάγουλο, μετά απ’ όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι η κατάσταση ανάμεσά τους είναι «μπαρούτι», ωστόσο ακόμα δεν έχουν λύσει τις διαφορές τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για ακόμα 2 μήνες

 Αλέξης Κούγιας: Mετά τη φράση «κλαρινογαμπρός», αποκάλεσε τον Μάνο Δασκαλάκη «μόσχο σιτευτό»

 Χρήστος Δάντης: Αποκάλυψε πότε επιστρέφει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μετά το ατύχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα