Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν θέλω να το πιάσουμε αυτό καθόλου, δεν έχει νόημα»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αγαπήθηκε πολύ μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν στον Alpha. Φυσικά, μιλάμε για το «Πάμε Πακέτο» που βοηθούσε τους ανθρώπους να έρθουν κοντά και να συναντηθούν μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, ενώ φέτος είχε γίνει γνωστό πως θα παρουσιάζει ένα νέο project στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, αυτό τελικά δεν θα γίνει καθώς η συνεργασία της με το κανάλι «ναυάγησε».

«Ο λόγος που δεν προχώρησε αυτό με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί δεν υπήρξε συναντίληψη στο περιεχόμενο. Εγώ θέλω να δίνω πολύ φως σε αυτό που κάνω και, εάν δεν μπορώ, δεν θέλω να το κάνω», είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες η Βίκυ Χατζηβασιλέιου στο «Super Κατερίνα».

Σήμερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» και στη Βίκυ Δέτσικα, όπου -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε σχετικά με αυτό.

«Δεν θέλω να το πιάσουμε αυτό καθόλου, δεν έχει νόημα. Έχω πει ό,τι ήταν να πω. Όλα καλά κι είμαστε μια χαρά. Αν δεν ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, δεν θα μπαίναμε σε τόσο βαθιές συζητήσεις. Εννοείται.

Δεν έβαλα τέτοια όρια, απλώς η εκπομπή θέλω να έχει ένα πρόσημο θετικότητας, φωτεινότητας κι αισιοδοξίας. Δεν θα είμαι ο εαυτός μου, αν κάνω κάτι που δεν θα έχει αυτήν την χροιά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω πάνω από όλα να είναι καλά εγώ. Τι νόημα έχει να κερδίσω κάποια χρήματα και μετά να μην ξέρω πως να διαχειριστώ το στρες και το άγχος μου και να τα δώσω στην ψυχοθεραπεία; Δεν έχει νόημα. Τα πάντα είναι πιθανά κι απίθανα. Δεν έχουμε κλείσει καμία πόρτα κι ούτε πικρία υπάρχει».

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Η εντυπωσιακή είσοδος της Φαίης στο δεύτερο live -Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Νίκος Κοκλώνης στο J2US: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της για την απώλεια του πατριού της -«Δεν ήμουν προετοιμασμένη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα