Χάρης Γιακουμάτος – Survivor All Star: Ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο; Τι απαντά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο «Survivor All Star». Ο λόγος για τους: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τζο Μαριδάκη. Οι τρεις πρώτες παίκτριες εντάχθηκαν στην Κόκκινη ομάδα και οι υπόλοιποι τρεις στους Μαχητές.

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί την Κυριακή 26/2 θα «εισβάλλουν» στο παιχνίδι ακόμη δύο άτομα. Ο λόγος για τον

Γιωρίκα Πιλίδη και τη Νικολέτα Μαυρίδη.

Οι δυο πρώην «Survivors» αναχώρησαν τα ξημερώματα της Τρίτης 21/02 για τον Άγιο Δομίνικο, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφουν που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, καθώς δεν τους το επιτρέπει το συμβόλαιό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Παρτσώλη, ο Γιωρίκας Πιλίδης θα μπει στην ομάδα των Μαχητών, ενώ η Νικολέττα Μαυρίδη θα αγωνίζεται για του Διάσημους.

Τι θα γίνει ωστόσο με τον Χάρη Γιακουμάτο; Ο πρώην παίκτης του «Survivor» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» προκειμένου να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του «All Star». Παράλληλα, αποκάλυψε αν τελικά ετοιμάζει και εκείνος βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πώς δεν έχει υπογράψει κάποιο προσύμφωνο για να μπει στο «Survivor All Star», ενώ εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να ζήσει ξανά την εμπειρία.

«Δεν έχω υπογράψει προσύμφωνο. Απλά περιμένω και εγώ stand by. Έχω διαβάσει διάφορα. Είμαι απλά στην αναμονή, ότι είμαι ένας από τους παίκτες για το αν θα μπω. Δεν έχει προχωρήσει η όλη κατάσταση. Εγώ θα το ήθελα γιατί λατρεύω το αγωνιστικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Open.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Κοκλώνης στο J2US: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της για την απώλεια του πατριού της -«Δεν ήμουν προετοιμασμένη…»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απάντηση της Acun Medya για το εξώδικο που απέστειλε

Keywords
Τυχαία Θέματα