Ξεσπά ο Μαυρικίου: «Θα ξεχάσω εγώ που γράφανε: “Πόσα να της δίνει ο Μαυρίκιος για να παριστάνει τη γυναίκα του;”»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι από τους ανθρώπους που ό,τι σκέφτονται το λένε δίχως δισταγμό και το εκφράζουν είται on είτε off camera. Κατά καιρούς, μάλιστα, ο γνωστός παραγωγός έχει δεχτεί «πόλεμο» στα social media για τον έρωτά του με την Ιλάειρα Ζήση.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση στο αεροδρόομιο, όπου με αφορμή το viral βίντεο με το ζεϊμπέκικο

του Βασίλη Μπισμπίκη στην Δέσποινα Βανδή, ο Κύπριος καλλιτέχνης ξέσπασε για τα σχόλια που ακούστηκαν για το ζευγάρι.

Πεαράλληλα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στα όσα έχει ακούσει ο ίδιος για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε τι γράφανε στο διαδίκτυο για την αγαπημένη όταν έγινε γνωστή η σχέση τους.

«Είμαι τόσο θυμωμένος που καλύτερα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Πραγματικά έχω θυμώσει. Βλέπω τις εκπομπές που σχολιάζουν και πραγματικά δεν ντρέπονται; Όταν θέλουν συνέντευξη από τη Βανδή, τρέχουν τη Βανδή για να τους δώσει συνέντευξη. Όταν θέλουν να τους βρουν στο αεροδρόμιο, τρέχουν να τους βρουν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε φανερά ενοχλημένος: «Διαβάζω κάτι περί ηλικίας και για γεροντοέρωτες… τι μ@λ@κιες είναι αυτές΄. Είστε καλά; Και τι πάει να πει “να το ζουν μόνοι τους, να μην προκαλούν” μας το λένε κι εμάς αυτό. Να μη βλέπεις ρε βλάκα, εσύ που δεν έχεις τι να κάνεις και τι να σχολιάσεις στη ζωή σου».

Τέλος, είπε: «Θα ξεχάσω εγώ που γράφανε για την Ιλάειρα: “Πόσα να της δίνει ο Μαυρίκιος για να παριστάνει τη γυναίκα του;”».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Κοκλώνης στο J2US: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»

Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της για την απώλεια του πατριού της -«Δεν ήμουν προετοιμασμένη…»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απάντηση της Acun Medya για το εξώδικο που απέστειλε

Keywords
Τυχαία Θέματα