Βάσω Λασκαράκη για Τέμπη: «Απίστευτη τραγωδία, έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές με αυτά τα δρομολόγια»

Η είδηση της τραγωδίας στα Τέμπη με τον θάνατο 38 ανθρώπων μετά από σύγκρουση δύο τρένων έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο τις τελευταίες ώρες. Δεκάδες είναι οι επιβάτες που τραυματίστηκαν ενώ ακόμα αναζητούνται αγνοούμενοι.

Η Βάσω Λασκαράκη μπορεί σήμερα να ξύπνησε με αισιόδοξη διάθεση, μιας και μπήκε η άνοιξη, ωστόσο δεν υπήρχε χειρότερος τρόπος να ξεκινήσει ο μήνας. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε σοκ από το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2.

Μέσω

μιας ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως αυτή τη διαδρομή με το τρένο την έχει κάνει δεκάδες φορές στο παρελθόν, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί.

«Ξυπνάς με όρεξη και αισιοδοξία να πεις καλό μήνα, μπαίνει η άνοιξη και μαυρίζει η ψυχή σου στο λεπτό. Δυστυχώς η άνοιξη μπήκε με τον χειρότερο τρόπο. Απίστευτη η τραγωδία στα Τέμπη.

Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια τρένων για ΘεσσαλονίκηΑθήνα. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ας προσευχηθούμε τώρα για τους ανθρώπους», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Η συγκινητική στιγμή που μάνα συναντά την κόρη της μετά το δυστύχημα

 Τέμπη: Το μήνυμα στην ελληνική γλώσσα του Εμμανουέλ Μακρόν μετά το δυστύχημα

 Ξεσπά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε αυτή τη χώρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα