Τέμπη: Το μήνυμα στην ελληνική γλώσσα του Εμμανουέλ Μακρόν μετά το δυστύχημα

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε η άνοιξη για τους Έλληνες, μιας και το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/2 στα Τέμπη ανάμεσα σε δύο αμαξοστοιχίες, στοίχισε τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους.

Η πολύ δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, φτάνοντας μέχρι τα ξένα μέσα που εκφράζουν δημόσια τη θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα θύματα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που νεκροί έχουν φτάσει τους 38, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες που

οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Κατερίνης προκειμένου να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Κάποιοι από αυτούς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν, ο Γάλλος πρόεδρος, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το μοιραίο δυστύχημα και θέλησε να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του, κάνοντας μια ανάρτηση στο Twitter στην ελληνική γλώσσα.

Η σκέψη μου είναι στους οικείους των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη χθες τη νύχτα κοντά στη Λάρισα. Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων.

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) March 1, 2023

«Η σκέψη μου είναι στους οικείους των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη χθες τη νύχτα κοντά στη Λάρισα. Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Εμμανουέλ Μακρόν.

Παράλληλα, ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών, Κλεμάν Μπον, ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του προκειμένου η Γαλλία να παρέχει βοήθεια στην Ελλάδα και εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη του.

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη -Κατερίνα Δαλάκα: Το υβριστικό μήνυμα που έλαβε μετά την αποκάλυψη ότι ήταν να ταξιδέψει με την μοιραία αμαξοστοιχία

 Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής από υπουργός Μεταφορών

 Συγκινεί η Σία Κοσιώνη: «Πάντα ανυπομονούσαμε να φτάσουμε στα Τέμπη, σήμερα πονάμε και θρηνούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα