Τέμπη -Κατερίνα Δαλάκα: Το υβριστικό μήνυμα που έλαβε μετά την αποκάλυψη ότι ήταν να ταξιδέψει με την μοιραία αμαξοστοιχία

Ηπολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2) έχει προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα στο πανελλήνιο.

Με αφορμή αυτό το σοκαριστικό γεγονός, ο Δημήτρης Φιντιρίκος προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας έκανε γνωστό ότι ο ίδιος και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν με την

μοιραία αμαξοστοιχία. Λίγες ώρες πριν την αναχώρησή τους, οι δυο τους άλλαξαν τα εισιτήριά τους για να ταξιδέψουν σήμερα, Τετάρτη (01/03).

«Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξεις το εισιτήριο.

Και έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό», έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος στο Instagram.

Η Κατερίνα Δαλάκα αναδημοσίευσε την ανάρτηση του συντρόφου της στο προφίλ της Instagram και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχτεί ένα άκρως υβριστικό μήνυμα από follower της που την κατηγόρησε ότι δεν σέβεται τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

«Μωρή π@τσ@βουρ@, τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσέ το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα για το μήνυμα που δέχτηκε, ενώ με νέα ανάρτησή της έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Σία Κοσιώνη: «Πάντα ανυπομονούσαμε να φτάσουμε στα Τέμπη, σήμερα πονάμε και θρηνούμε»

Η Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογείται: «Η μητρότητα δεν είναι μακριά, θέλω να συμβεί»

Τέμπη: Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα