Τέμπη: Η συγκινητική στιγμή που μάνα συναντά την κόρη της μετά το δυστύχημα

Σοκ και ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο τρένα το βράδυ της Τρίτης 28/2 στα Τέμπη. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο βλέπει τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το μέρος της σύγκρουσης και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 38, οι τραυματίες είναι δεκάδες, ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν αγνοούμενοι. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» μετέδωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1/3 ένα συγκινητικό βίντεο με μια μητέρα που συναντά την κόρη της μετά το δυστύχημα

στα Τέμπη.

Η γυναίκα είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με το παιδί της και περίμενε καρτερικά έξω από το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη μέχρι να τη δει να κατεβαίνει. Η μητέρα βρισκόταν σε κατάσταση – σοκ και αδυνατούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η επιβάτης του τρένου έχει τραυματιστεί, όπως είπε στη μητέρα της, όμως ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή.

«Το παιδί μου, το παιδί μου», φώναζε ταραγμένη η μητέρα, τη στιγμή που η νεαρή κοπέλα της απαντούσε: «Μαμά μην με πιάνεις είμαι χτυπημένη».

Διαβάστε ακόμα:

 Ξεσπά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Βαρέθηκα να περιμένω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε αυτή τη χώρα»

 Τέμπη -Κατερίνα Δαλάκα: Το υβριστικό μήνυμα που έλαβε μετά την αποκάλυψη ότι ήταν να ταξιδέψει με την μοιραία αμαξοστοιχία

 Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής από υπουργός Μεταφορών

Keywords
Τυχαία Θέματα