Βασίλης Μίχας: Αποκαλύπτει ποιο επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει πριν ασχοληθεί με την υποκριτική!

Ο Βασίλης Μίχας πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1, “Επιστροφή” και έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση με την παρουσία του. Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τηλεθεατή, το όνειρο του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, έκανε γνωστό πώς μπήκε στη ζωή του η υποκριτική.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Θέλατε να γίνετε ποδοσφαιριστής;

«Ναι, από πολύ μικρή ηλικία έπαιζα ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το όνειρο μου. Σταμάτησε, όμως, μετά από τρεις επεμβάσεις και στα δύο

γόνατα. Έχω παίξει σε διάφορες μικρές ομάδες, αλλά δεν πρόλαβα να φτάσω σε κάποια μεγάλη, δυστυχώς…».

Τι κάνατε μετά;

«Είχα περάσει ήδη στη Σχολή Μηχανικών Πειραιά και στη συνέχεια έκανα διατροφολογία και προπονητική. Παράλληλα, όμως, ξεκίνησα και το modeling».

Έχετε δουλέψει ως μοντέλο στο εξωτερικό;

«Ναι, έχω δουλέψει στο Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, την Κωνσταντινούπολη, αλλά και την Κίνα. Έχω κάνει από μόδες σε μεγάλα ανδρικά περιοδικά, όπως το “Esquire”, το “GQ”, καμπάνιες, αλλά και μικρότερες δουλειές, όπως καταλόγους ρούχων».

Πώς ξεκινήσατε την υποκριτική;

«Από μια ανάγκη να ψάξω λίγο τον εαυτό μου και να δω πώς μπορώ να εκφράζομαι καλύτερα. Ξεκίνησα κάποια σεμινάρια υποκριτικής, τα οποία συνεχίζω ακόμα πιο εντατικά, και εκεί κάπως “κόλλησα”. Μετά ήρθε η οντισιόν για τη σειρά του ΑΝΤ1 “H επιστροφή”, η επιλογή μου από το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη και κάπως έτσι βρέθηκα εδώ που είμαι…»

Διαβάστε ακόμη:

Greece’s Next Top Model: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα