Προβλέψεις Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Δίνετε τεράστια έκταση σε ασήμαντα πράγματα που δεν σας αφορούν κιόλας και δεν κοιτάτε γύρω σας που η οικογένεια σας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και πρέπει να βοηθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν μπορείτε να λύσετε κάποια θέματα μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο που εμπιστεύεστε πολύ. Ανοίξτε του την καρδιά σας και περιμένετε να σας δώσει τη συμβουλή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε έστω και στον πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο σας τον εαυτό σας. Κάντε κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Πηγαίνετε

με μια φίλη σε ένα σπα για μασάζ και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Θα σας ηρεμήσει και θα νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να κλείσεις τα αυτιά σου γιατί θα ακούσεις πολλά περίεργα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα. Πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να κρατήσεις την υπομονή σου.

ΛΕΩΝ

Θα προσπαθήσετε να αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον σύντροφο και τα παιδιά σας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε καθόλου χρόνου για τον εαυτό σας αλλά για αυτούς που αγαπάτε θα κάνετε το καλύτερο και θα είστε δίπλα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και η πρόθεση σας είναι να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις. Αν δείτε πως δεν υπάρχει η ίδια πρόθεση και από την άλλη πλευρά καλύτερα να αποχωρήσετε γιατί αυτή η συζήτηση δεν θα οδηγήσει πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Είτε το θέλετε είτε όχι σήμερα θα κάνετε τα στραβά μάτια σε κάτι που θα δείτε στην δουλειά σας. Προσοχή, μην πείτε κάτι που θα πυροδοτήσει μεγάλη ένταση γιατί θα είναι εις βάρος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος θα βρεθεί σήμερα να σας εκνευρίσει από το φιλικό σας περιβάλλον. Και αυτό φυσικά θα σας χαλάσει την ηρεμία που είχατε. Προσπαθήστε να το λύσετε άμεσα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος φίλος σας θα χρειαστεί την βοήθεια σας και φυσικά θα τρέξετε αμέσως κοντά του.Προσοχή στην υγεία και τα οικονομικά σας. Και τα δύο το τελευταίο διάστημα δεν είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό και να δείτε πως τα έχετε πάει το τελευταίο διάστημα στη δουλειά σας. Αν είστε ευχαριστημένες συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό. Αν πάλι δεν είστε ικανοποιημένες με την απόδοσή σας, προσπαθήστε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε πολλέςαπό τις υποχρεώσεις σας. Στην αρχή θα έχετε φουλ ενέργεια αλλά κάποια στιγμή θα νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν. Πάρτε βαθιές ανάσες, χαλαρώστε και συνεχίστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αδικείτε κάποια άτομα από το φιλικό σας κύκλο με την συμπεριφορά σας και αν συνεχίσετε έτσι θα σας εγκαταλείψουν. Αποφασίστε τι θέλετε γιατί έχετε αρχίζει και τους κουράζετε πολύ.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα