Πουκάμισο-παντελόνι-Τζάκετ: Προτάσεις Libelloula για τέλειο office look!

SHOWBIZΠουκάμισο-παντελόνι-Τζάκετ: Προτάσεις Libelloula για τέλειο office look!Τρίτη, Νοέμβριος 27, 2018 - 09:00

Στο γραφείο, το outfit πρέπει να είναι formal, μαζεμένο από full trendy επιρροές, παρ’ όλα αυτά άνετο ώστε να μπορείτε να «αντέξετε» το 8ωρο καθιστές!

Με λίγα λόγια το σωστό office look μοιάζει να είναι πρόκληση, αλλά στο e-shop

Libelloula θα το βρείτε στην σωστή του διάσταση. Παντελόνια με καμπάνα, μοντέρνα φαρδιά τζιν για κάθε περίσταση, συνδυασμένα με γυναικεία πουκάμισα που αποτελούν έτσι κι αλλιώς την πιο formal πρόταση για το γραφείο ή ένα επαγγελματικό meeting.

Πουκάμισο silk touch σε φαρδιά γραμμή

Πουκάμισο σατέν με γιακά μάο που ταιριάζει τέλεια με το skinny παντελόνι και μεταμορφώνει το look σας. Επιλέξτε να το συνδυάσετε με εκθαμβωτικά σκουλαρίκια για ένα ολοκληρωμένο look γραφείου. Για την φροντίδα του προτιμήστε πλύσιμο στο χέρι. Βρείτε το εδώ.

Κρεπ σατέν παντελόνι

Έχει μία κυρίαρχη θέση στην λίστα με τα ρούχα που διεκδικούν την πρωτιά στο σικ στυλ. Η γραμμή του παντελονιού είναι ίσια και η εφαρμογή του είναι τέλεια. Βρείτε το νούμερό σας και απολαύστε το με ένα μεσάτο ή loose σακάκι. Αγοράστε το à εδώ.

Πουκάμισο αμάνικο με πιέτες στους ώμους

Αν το στυλ σας είναι πιο alternative, επιλέξτε αυτό το γυναικείο πουκάμισο μοναδικής σχεδίασης με βάτες σε μαύρο κόκκινο που φοριέται μέσα από ένα ψηλόμεσο παντελόνι, χαρίζοντάς σας άνεση και girly στυλ, με σικ πινελιά!

Jacket γούνα σε μία ιδιαίτερη απόχρωση

Το office outfit πρέπει να πλαισιώνεται από ένα μπουφάν εξίσου εντυπωσιακό και φινετσάτο. Η γούνα είναι all time classic γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Επιλέξτε το κοντό παλτό LAILA για μία κομψή εμφάνιση. Προτείνεται στεγνό καθάρισμα.

Περισσότερα ρούχα και γυναικεία τζάκετ που ταιριάζουν ιδανικά για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα έχουν κάτι ιδιαίτερο που επιτρέπει να τα φοράτε και στην βραδινή σας έξοδο, στο e-shop Libelloula!

Keywords
Τυχαία Θέματα