3 τρόποι για να προσθέσετε τζίντζερ στο πρωινό σας

Εμποδίζει τους πονοκεφάλους, τον πονόδοντο, την καούρα, ενώ ταυτόχρονα τονώνει το ανοσοποιητικό. Είτε θέλετε να προσθέσετε κάτι πικάντικο στο γάλα σας, είτε να απογειώσετε τον πρωινό σας καφέ, το τζίντζερ μπορεί να δώσει εκπληκτική και μοναδική γεύση στο πρωινό σας.

1 Βάλτε το στον καφέ
Ο καφές και το τζίντζερ δημιουργούν ένα ισχυρό δίδυμο για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, ειδικά αφού ο καφές είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών. Για να πάρετε το πρωινό σας superfood, απλά προσθέστε τζίντζερ στον καφέ σας (μέχρι 1 κουταλάκι του γλυκού ανά φλιτζάνι). Το τζίντζερ έχει

αντιφλεγμονώδη δράση. Ο πόνος και η φλεγμονή συχνά είναι αλληλένδετα και το τζίντζερ φημίζεται για τις φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.

2 Φτιάξτε ένα τσάι
Το αφέψημα τζίντζερ είναι ένα δημοφιλές ποτό για να ζεσταθείτε τους χειμερινούς μήνες. Όχι μόνο είναι ζεστό, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε με το στομάχι σας. Ένα φλιτζάνι από αυτό το πικάντικο τσάι το πρωί θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για την ανακούφιση από τη ναυτία ή την πρωινή ναυτία λόγω εγκυμοσύνης. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε το δικό σας αφέψημα τζίντζερ στο σπίτι τρίβοντας το τζίντζερ και αφήνοντάς το σε βραστό νερό για 10 λεπτά.

3 Προσθέστε χυμό τζίντζερ στα smoothies σας
Για μια αλλαγή στο πρωινό σας ρόφημα, δοκιμάστε ένα χυμό τζίντζερ, που ξυπνά το έντερο. Ο χυμός τζίντζερ είναι εξαιρετική προσθήκη σε πολλές συνταγές. Περιλαμβάνει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία, από την ενίσχυση του μεταβολισμού μέχρι την φυσική καταπολέμηση βακτηρίων. Είναι επίσης ιδιαίτερα καλό για τη θεραπεία του πόνου, των κραμπών λόγω περιόδου αλλά και μετά από πόνο λόγω άσκησης. Εάν ο χυμός τζίντζερ σας φαίνεται πολύ δυνατός γευστικά, προσθέστε απλώς λίγο στο πρωινό σας smoothie ή στο σέικ πρωτεΐνης σας. Έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να εμποδίσει τη συσσώρευση του λίπους στο σώμα σας και να σας προστατεύσει από έξτρα περιττά κιλά.

The post 3 τρόποι για να προσθέσετε τζίντζερ στο πρωινό σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα