Βαγγέλης Περρής: «Δεν μπορώ να βλέπω τον Σάκη Τανιμανίδη ως κριτή, είναι…»

Ο Βαγγέλης Περρής έχει παραχωρήσει μια συνέντευξη στο Πρω1νό και στη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Το αποτέλεσμα; Πραγματικά επικό!

«Αυτή είναι καταξίωση! Έχω δίπλα μου έναν οικογενειάρχη, έναν δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο του πνεύματος, ένα σκιτσογράφο, έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και αρκετές αποτυχίες -μην κρύβουμε και την αλήθεια- στην ελληνική τηλεόραση. Ο Βαγγέλης Περρής….» είπε χαρακτηριστικά η «γιαγιά», και ο Βαγγέλης Περρής με το χιούμορ που τον διακατέχει είπε: «Δεν τα θυμάσαι καλά. Τα μισά που είπες

ήταν ψέματα. Η μόνη αποτυχία ήταν με τον εγγονό σου. Ήταν καλο παιδί αλλά λίγο μ@λ@κ@ς», εννοώντας το Spata Live και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στο οποίο ήταν αρχισυντάκτης.

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια μαγειρική εκπομπή με την Δέσποινα Βανδή και τον Βαγγέλη Δρίσκα, ενώ η «γιαγιά» δε δίστασε να σχολιάσει: «Άμα βγει εγώ θα κάτσω να με γ@μ#$σ$ις» και τότε ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε σε γέλια.

Επιπρόσθετα ο Βαγγέλης Περρής ρωτήθηκε εαν ισχύουν οι φήμες ότι δέχτηκε επαγγελματική πρόταση για να αναλάβει το γραφείο τύπου του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε: «Αυτά δεν λέγονται φίλε… Είμαι Ολυμπιακός είναι λογικό ότι θα έχουμε μια σχέση με την ομάδα».

Μάλιστα η«γιαγιά» θέλησε να μάθει: «Αν ερχόταν η νέα γενιά της εκπομπής ΟΛΑ. Ποιο νέο παρουσιαστή θα ήθελες;», και ο Βαγγέλης Περρής απάντησε χιουμοριστικά: «Η Δούκισσα Νομικού θα ήταν ιδανική για κεντρική παρουσίαση στην εκπομπή ΟΛΑ»

Ακόμη όσον αφορά τους κριτές των realities είπε: «Δεν μπορώ να βλέπω τον Σάκη Τανιμανίδη ως κριτή, είναι προβλέψιμος».

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Ορφανός για τα realities: «Δε με αφορά να βλέπω τον κάθε κακομοίρη να πηδάει από σανίδια πάνω στα νερά»!

Keywords
Τυχαία Θέματα