Βαγγέλης Γερμανός: «Μπήκα στο νοσοκομείο για μια κήλη και βρέθηκα διασωληνωμένος»

Ο Βαγγέλης Γερμανός έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός εξήγησε πως εισήχθη στο νοσοκομείο για μία κήλη και ξαφνικά βρέθηκε διασωληνωμένος από ένα ιατρικό λάθος.

Αναφερόμενος στον γάμο που έκανε, ο Βαγγέλης Γερμανός ξεκαθάρισε: «Παντρεύτηκα από αντίδραση, δεν πιστεύω στα μυστήρια. Ο γάμος προέκυψε επειδή μας κυνηγούσαν τότε. Δεν υπήρχε αυτή η ελευθερία που υπάρχει τώρα».

Σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης που

υπέγραψε πρόσφατα με τη σύντροφό του, ο τραγουδοποιός είπε: «Τώρα έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό μου, Χρυσούλα, γιατί σε μια περιπέτεια υγείας, έπρεπε να υπογράψει κάποιος για να με περιποιηθούν οι γιατροί. Υπέγραψε η κόρη μου, η οποία τυχαίνει πάρα πολλές φορές να μην είναι εδώ. Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, έχω σύντροφο, ο οποίος θα υπογράψει για εμένα. Έγινε ακριβώς για αυτό το λόγο».

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας του, ο Βαγγέλης Γερμανός εξομολογήθηκε: «Είχα πάει για μια κήλη και ξαφνικά βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος, υπνωτισμένος κι οι εξετάσεις να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Οι δικοί μου άνθρωποι πήγαν να τρελαθούν γιατί ήταν κάτι πολύ απλό, που έφτασε να γίνει πολύ δύσκολο. Ένα ιατρικό λάθος ήταν».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Ξεσπά κατά γνωστού εστιατορίου -«Για μένα τελείωσε και λυπάμαι γι’ αυτό»

 Κωστής Μαραβέγιας: Παίζει μουσική χωρίς κονσόλα και γίνεται viral -Δείτε το βίντεο!

 Σπύρος Πετρουλάκης: Ο συγγραφέας του “Σασμού” διακόπτει τις εμφανίσεις του λόγω προβλήματος υγείας

Keywords
Τυχαία Θέματα