Τζούλια Αλεξανδράτου: “Δεν κάνω την καριέρα της Μενεγάκη…”

Η Τζούλια Αλεξανδράτου εμφανίστηκε τηλεοπτικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο «Καλοκαίρι #not».

Το μοντέλο μίλησε για τη ζωή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Όπως είπε δεν είναι παρουσιάστρια, αλλά ούτε και δημοσιογράφος, όμως αν μια πρόταση της ταίριαζε θα προχωρούσε σε συζητήσεις.

«Τα ζωντανά και τα live προγράμματα τα αποφεύγω. Εγώ ως γνωστόν είμαι μοντέλο, όλη μου τη ζωή αυτό ξέρω, δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν είμαι δημοσιογράφος… Δεν κάνω την καριέρα της Μενεγάκη, σίγουρα αν μου κάνανε μία πρόταση που μου αρμόζει και μου ταιριάζει, θα τα βάζαμε κάτω και θα ήταν όλα υπό συζήτηση…», είπε.

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις που ολοένα και περισσότερες γυναίκες κάνουν, ανέφερε: «Το έχω προσέξει πως πλέον τα κορίτσια κάνουν πολλές πλαστικές. Τώρα αν κάποια θεωρεί πως έχει μια άσχημη μύτη, ναι, να πάει να τη φτιάξει. Αλλά όχι υπερβολές. Δηλαδή αυτό που φουσκώνουν χείλη και βάζουν στήθος κλπ. Δηλαδή με τίποτα, όχι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστή Ελληνίδα παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο “Καλοκαίρι #not” 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γράφει πρώτη φορά μουσική για παιδιά! 

Πασίγνωστο μοντέλο θα παντρευτεί στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση

Keywords
Τυχαία Θέματα