Τα 5 επικά beauty looks της Margot Robbie που πρέπει αντιγράψετε πριν φύγει το Καλοκαίρι!

Η Margot Robbie είναι το αγαπημένο μας beauty icon. Σε κάθε της εμφάνιση μένουμε άφωνες μιας και το μακιγιάζ της είναι ένα μικρό έργο τέχνης. Για τα looks της ευθύνεται η make up artist Pati Dubroff η οποία βρίσκεται πάντα στο πλάι της star δημιουργώντας μακιγιάζ που συζητιούνται για καιρό.

Με αφορμή την εμφάνιση

της Robbie στην πρεμιέρα της ταινίας Unce Upon a Time in Hollywood εμείς βρήκαμε τα 5 επικά make up looks της, που πρέπει να αντιγράψετε πριν φύγει το καλοκαίρι.

7o’s look: Στην τελευταία της εμφάνιση η make up artist εμπνεύστηκε από τη 70’s ατμόσφαιρα της ταινίας. Η επιδερμίδα απέκτησε bronze λάμψη ενώ χείλη, ζυγωματικά και μάτια τονίστηκαν με απίθανο λαμπερό πορτοκαλί χρώμα.

Ροδακινί και ρομαντικό: Στην συνέντευξη τύπου για την ταινία που πρωταγωνιστεί επέλεξε ένα ροδακινί που τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το μανικιούρ που ακολούθησε τις αποχρώσεις στο πρόσωπο. Και αυτό είναι το απόλυτο μονοχρωματικό look.

Retro μπούκλες και nude μακιγιάζ: Ανάλαφρες αλλά με όγκο μπούκλες που χαρίζουν στη Robbie ένα ρετρό look που αγαπήσαμε πολύ. Κι επειδή το χτένισμα είναι εξεζητημένο, το μακιγιάζ παρέμεινε λαμπερό και διάφανο.

90’s πλεξούδες: Ένα look που συζητήθηκε πολύ, δίκαια. Χαριτωμένες πλεξούδες στις δύο μπροστινές τούφες που μας θυμίζουν την εφηβεία μας. Όσο αφορά το μακιγιάζ, τα φρύδια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Electric Blue: Έντονη μπλε χρώμα με glitter στο πάνω βλέφαρο. Το συνδύασε με ροζ shimmer σκιά χαρίζοντας έξτρα ένταση στο βλέμμα που θυμίζει έντονα τα 80’s. H make up artist δεν έμεινε σ’ αυτό: Άπλωσε δύο στρώσεις μπλε μάσκαρα δημιουργώντας το ωραιότερο look που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε διακριτικό με ματ πούδρα και ροζ χρώμα σε χείλη και ζυγωματικά. Το συγκεκριμένο look θέλει μαζεμένα μαλλιά αφού το μακιγιάζ είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Garner έκανε την πιο διακριτική και chic αλλαγή στα μαλλιά της που πρέπει να δείτε

Περιποιηθείτε την περιοχή γύρω από τα νύχια σας με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε το μανικιούρ σας να είναι άψογο!

Keywords
Τυχαία Θέματα