Κλασική Kylie Jenner: 5 μήνες μετά το σκάνδαλο με τη Jordyn έκανε αυτό που όλοι περίμεναν

18:12 30/7/2019 - Πηγή: People

Η οικογένεια Kardashian – Jenner είναι γνωστή για τα δράματα και τις ίντριγκες που διαδραματίζονται στις ζωές τους τα οποία μετά μετατρέπουν σε πολλά εκατομμύρια δολάρια αλλά και followers μετά την προβολή των όσων συνέβησαν στο reality show τους “Keeping up with the Kardashians”.

Το πιο πρόσφατο σκάνδαλο που απασχόλησε ήταν αυτό που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην Khloe Kardashian και την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods,

όταν μαθεύτηκε πως η τελευταία βρέθηκε σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφο της Khloe.

Khloe Kardashian: Τα οργισμένα tweets μετά τη συνέντευξη της Jordyn Woods

Όπως ήταν λογικό ολόκληρη η οικογένεια Kardashian – Jenner απομακρύνθηκε από την Woods ξεκόβοντας την τελείως αλλά και κάνοντας την unfollow από το Instagram. Η Kylie σύμφωνα με πηγές αλλά και με αποσπάσματα που αναπαράχθηκαν στο KUWTK, αρχικά στεναχωρήθηκε αλλά και σοκαρίστηκε με την συμπεριφορά της κολλητής της χωρίς όμως να την κάνει unfollow από τα social media παρόλο που λίγες ημέρες μετά το συμβάν της ζήτησε να μετακομίσει από την έπαυλη της στην οποία και διέμενε.

5 μήνες μετά και η Kylie ακολούθησε τα βήματα των αδερφών της, οι οποίες κάνουν unfollow άμεσα οποιονδήποτε έχουν τσακωθεί, και έκανε και εκείνη unfollow την πρώην κολλητή της. Η Jordyn από την άλλη ακολουθεί ακόμα τόσο το προσωπικό προφίλ της Kylie όσο και της εταιρίας της Kylie Cosmetics.

Keywords
Τυχαία Θέματα