Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε τη να ποζάρει στην αγκαλιά του Βασίλη Κικίλια -Το μήνυμά της για την Ανάσταση!

Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους θα περάσουν φέτος η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας!

Ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνης πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε τέσσερις μήνες ζωής και οι γονείς του είναι τρισευτυχισμένοι που τον έχουν στην αγκαλιά τους!

Ωστόσο, εκτός από τον γιο τους, μαζί τους αυτές τις ημέρες θα είναι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος. Η πρωτότοκη κόρη της, Αμαλία, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα

από την Αμερική, οπότε θα ανταλλάξει διαδικτυακά ευχές με τους γονείς και τα αδέρφια της.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (1/5), μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Βασίλη Κικίλια, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και εύχονται καλό μήνα και καλή Ανάσταση σε όλους!

«Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται, και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)


Διαβάστε ακόμα:

Στέφανος Χίλας: Αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής του φετινού MasterChef!

Χριστίνα Μπόμπα: H επική τούρτα για τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη και το πάρτι έκπληξη που του ετοίμασε!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Κάποια θέματα υγείας που είχα με κρατούσαν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Keywords
Τυχαία Θέματα