Χριστίνα Μπόμπα: H επική τούρτα για τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη και το πάρτι έκπληξη που του ετοίμασε!

Τα γενέθλιά του είχε εχθές (30/4) ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έγινε 40 χρονών και το γιορτάζει ανυπομονώντας για όσα υπέροχα ακόμα θα του φέρει ο χρόνος!

«Σήμερα έγινα 40!

Και το γιορτάζω με ένα «40 year resolution”, με αυτή τη φώτο που αποτυπώνει και τα 40 χρόνια που έχουν περάσει από πάνω μου!», έγραψε ο παρουσιαστής δημοσιεύοντας ένα ηχητικό απόσπασμα στο οποίο μας λέει:

«Σήμερα έγινα 40. Κι ενώ περίμενα αυτό το “4” μπροστά από την ηλικία μου να με ρίξει, είμαι τόσο χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος για τα 40 γεμάτα χρόνια που έχω ζήσει. Συνήθως οι άνθρωποι βλέπουμε τον χρόνο

σαν κάτι αρνητικό. Κάτι που τελειώνει και αυτό μας τρομάζει. Εγώ λέω λοιπόν ότι η πιο αισιόδοξη σκέψη που μπορούμε να κάνουμε, είναι ότι ο χρόνος μας πάνω στη γη είναι περιορισμένος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για να ζήσεις, από την γνώση ότι όλο αυτό έχει τέλος. Έχουμε μία μόνο ευκαιρία να κάνουμε τη ζωή μας απίστευτη. Αρπάξτε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά και ζήστε όπως την ονειρεύεστε. Ζήστε κάθε μέρα και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσάς και το όνειρό σας. Κι όταν κάποια στιγμή θα είστε μεγάλοι, ρυτιδιασμένοι και αρκετά κουρασμένοι, θα σκέφτεστε όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει και τότε θα σκάσετε ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης και ευτυχίας. Σήμερα έγινα 40 και το μόνο που σκέφτομαι είναι όλες οι εμπειρίες που έρχονται. Και πιστέψτε με ανυπομονώ τόσο μα τόσο να τις ζήσω κι αυτές».

Ακούστε το ΕΔΩ!

Στο πλευρό φυσικά και σε αυτή τη στιγμή της ζωής του, η αγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα Μπόμπα, η οποία κυοφορεί τα δίδυμα κοριτσάκια τους που έρχονται σύντομα. Η ίδια επέλεξε να του ευχηθεί με κοινές τους φωτογραφίες και εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της σε εκείνον και…. από τις τρεις τους!

«Χρόνια πολλά αγάπη μου @sakiswp ! Συνέχισε να δίνεις απλόχερα ευτυχία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και να είσαι τόσο αυθεντικός, μοναδικός και η κινητήριος δύναμη που γεμίζεις θετική ενέργεια όλους τους γύρω σου! Όλα τα καλά σε σένα να έρθουν γιατί σου αξίζουν! Σ’αγαπω! #loveofmylive
Είμαστε πολύ τυχερές που σε έχουμε (… και οι 3) », έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το μήνυμά της!

Ωστόσο, μετά τη μεσημεριανή τούρτα που έσβησε, η ίδια του ετοίμασε ένα μικρό πάρτι έκπληξη, προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα αγόρασε δύο χρυσά φουσκωτά μπαλόνια με τον αιρθμό 40, ενώ του παρήγγειλε και μια εντυπωσιακή τούρτα στην οποία απεικονίζεται ο παρουσιαστής με τις δίδυμες κορούλες τους.

«Happy Birthday love of my life», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα σε μία από τις αναρτήσεις της.

Δείτε τις:

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Κάποια θέματα υγείας που είχα με κρατούσαν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε τις επικές λαμπάδες που αγόρασε για εκείνη και τον σύντροφο της, Στέλιο Μανουσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις καταγγελίες: “Δεν ήταν γνωστή η έκταση των πραγμάτων”

Keywords
Τυχαία Θέματα