Αυτό είναι το αγαπημένο blush της Meghan Markle!

Πριν καν μπει επισήμως στην βασιλική οικογένεια, όταν ακόμα έβγαινε με τον Πρίγκιπα Harry το 2016, η Meghan Markle είχε ήδη φανατικούς θαυμαστές, καθώς ήταν γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, Suits.

Φυσικά, με την είσοδό της στο Παλάτι, η Δούκισσα του Sussex βρέθηκε ακόμα περισσότερο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με κάθε εμφάνισή της να αναλύεται διεξοδικά, και τα αγαπημένα της beauty προϊόντα να ξεπουλάνε

σαν ζεστά ψωμάκια με το που μιλούσε για αυτά η ίδια ή οι experts που εμπιστεύεται.

Μπορεί οι επίσημες εμφανίσεις της στα πλαίσια των καθηκόντων της, να την ήθελαν στην όχθη του natural μακιγιάζ, με τη φωτεινή, dewy επιδερμίδα της, τις χαριτωμένες φακίδες και τα ροζ-nude χείλη να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο όμως η Meghan είχε ήδη κατασταλάξει στο προσωπικό της στυλ μακιγιάζ με το οποίο τη βλέπουμε πλέον, στην καινούρια ζωή της με τον Harry στον Καναδά.

Πρόκειται για: τονισμένο βλέμμα με liner και μάσκαρα, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, γήινες σκιές, balmy χείλη σε ροζ-ροδακινί, ροδαλό χρώμα στα ζυγωματικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah Daily (@oprahdaily)

Σε αυτή τη βασική παλέτα άλλοτε επιλέγει να “ανεβάζει” την ένταση, άλλοτε να την κρατάει ήσυχη, πάντοτε όμως τέλεια ισορροπημένη ακόμα και με μικρά twist που επιλέγει να κάνει.

Με την εμπειρία της από τα τηλεοπτικά πλατώ και την σχέση που απέκτησε από καριέρα της ως ηθοποιός με τους πιο διάσημους makeup experts, η Meghan έχει πολύ ξεκάθαρο κριτήριο στην επιλογή των προϊόντων που βάζει στο νεσεσέρ της.

Ένα από τα αγαπημένα της είναι το blush Orgasm της Nars, ένα κυριολεκτικά iconic προϊόν μακιγιάζ που λατρεύουν celebrities, makeup experts και makeup addicts σε όλο τον κόσμο (θα το βρεις στο www.sephora.gr).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah Daily (@oprahdaily)

Η Δούκισσα του Sussex σχεδόν κάθε φορά που τη ρωτούν για τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ μιλάει για το συγκεκριμένο ρουζ: “Λατρεύω το Nars blush στην απόχρωση Orgasm. Το χρησιμοποιώ τόσο μπροστά στην κάμερα όσο και εκτός, γιατί χαρίζει μια όμορφη λάμψη εκ των έσω” είχε πει σε σχετική ερώτηση ενώ σε άλλη συνέντευξη εξήγησε πως δεν το αποχωρίζεται γιατί “δίνει αυτό το τέλειο ροδαλό χρώμα υγείας που φωτίζει το πρόσωπο”.

Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε το 1999 μέχρι σήμερα, το Nars Orgasm έχει αγκαλιάσει το πρόσωπο σχεδόν όλων των A-listers του Hollywood, με τους celebrity makeup artists να ορκίζονται στην universal απόχρωσή του που κολακεύει σχεδόν όλους τους τόνους επιδερμίδας και τις stars να το αποθεώνουν, ανάμεσά τους η Kim Kardashian, η Emma Stone, η Jennifer Lawrence, η Catherine Zeta-Jones κ.α.

“Το Orgasm είναι ιδιαίτερο γιατί ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Η ροζ απόχρωση με το διακριτικό shimmer χαρίζει ένα φυσικό χρώμα υγείας. Κολακεύει τόσες πολλές γυναίκες”, είπε ο δημιουργός του, genius makeup artist, Francois Nars. Όσο για το όνομα του προϊόντος, εξήγησε: “Θέλω να δίνω στα προϊόντα μου χαρακτήρα και ταυτότητα. Θέλω ο κόσμος να θυμάται τα ονόματά τους και αυτό εδώ, σίγουρα δεν το ξεχνάς”.

Πηγή φωτό:Instagram/Oprahdaily

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Kourtney Kardashian: Μήπως το παράκανε με την μικρή Penelope;

DIY: Φτιάξε την αγαπημένη μάσκα προσώπου της Priyanka Chopra!

Halle Berry: Τι κάνει και μένει αγέραστη;

Keywords
Τυχαία Θέματα