Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Καθαρά Δευτέρα στην Πάτμο με τον γιο τους -Οι τρυφερές φωτογραφίες

Τα περισσότερα πρόσωπα τις showbiz εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο για να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ξεφύγουν λίγο από τους ρυθμούς της πόλης.

Έτσι και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία απόλαυσε τον καθαρό αέρα της Πάτμου επισκεπτόμενη τον προσωπικό της παράδεισο στο νησί.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για μια μικρή απόδραση

στο αγαπημένο τους νησί.

Μαζί τους φυσικά σε αυτό το ταξίδι και ο γιους τους Παναγιώτης – Αντώνιος, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από πάνω του.

Μάλιστα, τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκαν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στα προσωπικά τους social media με πρωταγωνιστή τον καρπό του έρωτά τους.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Τουρισμού δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον γιο του, προκειμένου να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους «Καλή Σαρακοστή».

View this post on Instagram

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)


«Λόγω νοτιάδων ο χαρταετός μας δεν πήγε ψηλά! Πετάξαμε όμως πολλά βότσαλα στη θάλασσα. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή Σαρακοστή», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του. Το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσίευσε και η Τζένη Μπαλατσινού σε InstaStory της.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους followers της μια καινούρια εικόνα, στην οποία φαίνεται ο Παναγιώτης – Αντώνιος να τρέχει στα σοκάκια του νησιού της Πάτμου. «Καλή Σαρακοστή», έγραψε κι εκείνη με τη σειρά της, ενώ κάτω στα σχόλια φαίνεται πως έχουν τρελαθεί όλοι με το πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)


Διαβάστε ακόμα:

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους»

Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για την κόρη του, Βαλέρια στον Άγιο Δομίνικο -Η οικογενειακή φωτογραφία

Επικό! Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε «Βασίλης Μπισμπίκης» στο Καρναβάλι και τρόλαρε το viral ζεϊμπέκικό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα