Επικό! Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε «Βασίλης Μπισμπίκης» στο Καρναβάλι και τρόλαρε το viral ζεϊμπέκικό του!

Την τελευταία εβδομάδα, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο ηθοποιός πάνω στην πίστα, ενώ η τραγουδίστρια ερμήνευε το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή έκατσε στα πόδια του αγαπημένου της και αντάλλαξαν καυτά φιλιά στο στόμα, με τους θαμώνες του μαγαζιού να χειροκροτούν και να μην σταματούν στιγμή να τραβάνε βίντεο τα όσα γίνονταν επί σκηνής.

Έτσι, μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα βίντεο από τη συγκεκριμένη

βραδιά, με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή να γίνονται viral. Πέρα από τα θετικά και τα χιουμοριστικά σχόλια, υπήρξαν και αρκετά αρνητικά που κατέκριναν τα τρυφερά τετ-α-τετ του ερωτευμένου ζευγαριού. Πολλοί μάλιστα δε δίστασαν να διακωμωδήσουν το γεγονός.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος μπήκε για τα καλά στο αποκριάτικο κλίμα αφού την Κυριακή 26/2 παρουσίασε το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι στην Ιεράπετρα.

Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα, ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έσυρε τον χορό, ενώ δε δίστασε να τρολάρει το viral ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Δέσποινα Βανδή, με το total black ντύσιμό του να τον βοηθά να τα καταφέρνει.

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki

Βίντεο με το τρολάρισμα του παρουσιαστή κυκλοφόρησε αμέσως στο Tik Tok, με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν φωτιά. Στο εν λόγω βίντεο που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε τον Σάββα Πούμπουρα να το ζει, ενώ δίπλα του υπάρχει ένας άνδρας ντυμένος… Δέσποινα Βανδή!

Διαβάστε ακόμα:

SAG Awards 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές!

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ήταν πολύ έντονο μάθημα για εμάς, πίστευα ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται»

Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα