Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης βρίσκει τον ένοχο -Μια νέα γοητευτική εισαγγελέας ταράζει τον Σταύρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», καθώς νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή των ηρώων ενώ πολλές αποκαλύψεις αλλάζουν τα δεδομένα.

Αρχικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv, μία νέα γυναίκα θα μπει για τα καλά τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή του Σταύρου. Πρόκειται για την Αγγελική Ρούσσου την οποία θα δούμε να την υποδύεται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η

Αγγελική, θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων! Πρόκειται για μία νέα, όμορφη και δυναμική Εισαγγελέα η οποία αναλαμβάνει σοβαρές υποθέσεις και συνεργάζεται με τον Σταύρο ενώ κάποιες φορές έρχεται και σε κόντρα μαζί του. Η Αγγελική θα γοητεύσει τον Εισαγγελέα και ο Σταύρος για πρώτη φορά θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, ο αγώνας του Δημήτρη προκειμένου να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου συνεχίζεται. Από την άλλη, ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Άννα ενόψει της δίκης της, αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης προσπαθεί παράλληλα να εντοπίσει ποιος παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης με σκοπό να τον κατηγορήσουν άδικα και τα καταφέρνει. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Ο Δημήτρης, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που προσπάθησε να τον παγιδεύσει αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της τις τελευταίες μέρες και έτσι θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στον πραγματικό ένοχο!

Ο Δημήτρης είναι αυτός που καταφέρνει να βρει όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν και κάνει τα πάντα για να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης πριν προλάβει να διαφύγει. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση του πραγματικού ενόχου όταν θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει διέξοδος;

Διαβάστε ακόμα:

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους»

Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για την κόρη του, Βαλέρια στον Άγιο Δομίνικο -Η οικογενειακή φωτογραφία

Επικό! Ο Σάββας Πούμπουρας ντύθηκε «Βασίλης Μπισμπίκης» στο Καρναβάλι και τρόλαρε το viral ζεϊμπέκικό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα