Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ένα χρόνο παντρεμένοι! Τα τρυφερά μηνύματά για την επέτειό τους!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού γιορτάζουν τον πρώτο τους χρόνο ως παντρεμένο ζευγάρι.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό στις 16 Ιουνίου 2019, μια ημέρα ξεχωριστή που τίμησαν και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

«365 σελίδες από το πρώτο βιβλίο», έχουν ήδη γραφτεί και φυσικά έπονται πολλές ακόμα, όπως άφησε να εννοηθεί η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της,

δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το γάμο τους την ώρα που οι καλεσμένοι τους ρίχνουν το ρύζι.

View this post on Instagram

365 σελίδες από το πρώτο βιβλίο..#love #gratitude #family

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Jun 15, 2020 at 10:27pm PDT

Ο υπουργός Υγείας ανέβασε στο προφίλ του μια κοινή τους φωτογραφία όπου κρατάει αγκαλιά την Τζένη Μπαλατσινού σε μια χαλαρή στιγμή τους του γράφοντας: «Ένας χρόνος!».

View this post on Instagram

Ένας χρόνος ! #mygirl

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on Jun 15, 2020 at 11:10pm PDT

Κάπως έτσι, είχε γίνει μάλλον και η πρόταση γάμου από τον ίδιο στην αγαπημένη του.

«Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα.

Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα “λοιπόν, θα παντρευτούμε;”… Προφανώς έγινε και τώρα το θυμόμαστε γλυκά. Το είπα χαλαρά γιατί αν δεν μπορείς να είσαι άνετος και φίλος και να τα λες όλα με τον άνθρωπο σου, τότε κάτι δεν κάνεις καλά. Και θεωρώ ότι έτσι δυο άνθρωποι ξεγυμνώνουν την ψυχή τους όταν κάθονται και δεν έχουν άλλα ερεθίσματα ή άλλος κόσμος. Αν εκεί έχουν χημεία και μπορούν να περνούν καλά, τότε μπορούν να περνούν καλά και με τα παιδιά τους και με τις παρέες τους και με τους φίλους τους», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρισμός στη showbiz μετά από τρία χρόνια σχέσης!

“Η Παπαγεωργίου θα ζαλωθεί πολύ βαρύ φορτίο! Αν συγκριθεί με τη Μενεγάκη θα χάσει…”

Νίκος Ψαρράς: Ο ρόλος του στις “Άγριες Μέλισσες” που αλλάζει την πλοκή!

Keywords
Τυχαία Θέματα