“Καρφιά” για την εμφάνιση του Αργυρού στο Mega: “Το είδα αυτό το πράγμα. Δεν μου άρεσε καθόλου”

Ο Γιώργος Μουκίδης, ο αγαπημένος δημιουργών τραγουδιών που όλοι έχουμε σιγοψιθυρίσει, χορέψει, αφιερώσει στον άνθρωπό μας κτλ. μίλησε στο «Πρωινό» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πέτρο Ιακωβίκη, το τραγούδι που έγραψε στην καραντίνα, τα πνευματικά δικαιώματα κ.α. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αναφερόμενος στην τηλεοπτική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, δήλωσε: «Το είδα αυτό το πράγμα. Δεν μου άρεσε καθόλου! Λέει καλά τα “Ξημερώματα” και κάποια άλλα τραγουδάκια. Ας μείνει εκεί… Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να

λέει κάποια κομμάτια, όπως το “Μη γυρίσεις” των Κατσιμιχαίων και… έκλαιγα. Από τη στεναχώρια. Η επιτυχία είναι συνυφασμένη με τη διαχρονικότητα».

Στην ερώτηση αν θα του έδινε τραγούδι του να το ερμηνεύσει, απάντησε: «Κάποτε θα του έδινα. Τώρα πια δεν δίνω! Όταν με συναντάει, μου λέει “Τι κάνεις; Να πιούμε κανένα καφέ, θέλω ένα κομμάτι” και μετά εξαφανίζεται. Κι αυτό εμένα μου κάνει δημοσιοσχετίστικο, δεν μ’ αρέσει».

Στην πορεία δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τονίζοντας: «Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερος από τον Αργυρό. Έχει χαρακτήρα, είναι πιο συνεπής καλλιτεχνικά, είναι πιο σεβαστικός».

Από την κουβέντα του δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον Νότη Σφακιανάκη και τη γνωστή πια διαμάχη τους, που μας έχει απασχολήσει πολλές φορές, υπογραμμίζοντας: «Με τον Σφακιανάκη δεν λέμε καλημέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει συγγνώμη. Μπορεί κάποια στιγμή να πεθάνω, να έρθει στην κηδεία μου και να πει “συγγνώμη ρε φίλε”».

Τέλος, όσον αφορά στα τραγούδια που γράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης, είπε: «Δεν τρελαίνομαι κιόλας».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό 16/6-Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO 

Το “Πρω1νό” αποκάλυψε τον… κρυφό πρωταγωνιστή των “Άγριων Μελισσών”! 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” 

Keywords
Τυχαία Θέματα