Τέλειο μαύρισμα με ασφάλεια: 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε και 7 προϊόντα που θα σας σώσουν!

Το weekend θα βρεθείτε και πάλι στην παραλία ενώ προγραμματίζετε τις διακοπές σας. Πάντα με ασφάλεια και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Τα έχουμε πει αυτά. Γνωρίζουμε πως προσέχετε πολύ κατά την διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη και το ανανεώνετε συχνά.

Θέλετε όμως να αποκτήσετε ένα τέλειο μαύρισμα, σας καταλαβαίνουμε. Μπορείτε να το πετύχετε με ασφάλεια λένε οι ειδικοί αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους.

Κανόνας 1ος: Περιποιηθείτε το δέρμα σας. Καλό είναι να

κάνετε απολέπιση ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να χαρίσετε έξτρα απαλότητα. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο τα αντηλιακά προϊόντα απορροφώνται ευκολότερα και λειτουργούν καλύτερα.

Προσοχή όμως. Μην το επιχειρήσετε λίγες ώρες πριν πάτε στην παραλία γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν ερεθισμοί. Μερικές μέρες πριν είναι το πιο σωστό.

Aveda Beautyfying Body Polish 

Sephora Collection Let’s HaveFun Exfoliating Body Granita 

Κανόνας 2ος: Απλώνετε πάντα αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. Όσο κι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λάδι μαυρίσματος με χαμηλό (ή και καθόλου) δείκτη θα πρέπει να σκεφτείτε τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μετά το αντηλιακό σας ώστε να χαρίσετε έξτρα λάμψη στο δέρμα και υπέροχο άρωμα. Ποτέ μόνο του. Και μην ξεχνάτε πως τα περισσότερα αντηλιακά περιέχουν στη σύνθεσή τους αντιοξειδωτικά συστατικά που προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης.

Korres Ginseng Hyaluronic Splash Sunscreen SPF 50

Vichy Capital Soleil Protective Water Hydrating SPF 50

Intermed Luxurious Sunscreen Mousse SPF 50

Κανόνας 3ος: Ελέγξτε τον τύπο του δέρματος σας ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία. Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες καίγονται και μαυρίζουν δύσκολα. Οι μεσαίες και οι σκούρες μαυρίζουν ευκολότερα και καίγονται σπάνια.

Κανόνας 4ος: Επαναλαμβάνετε συχνά την εφαρμογή του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Το σωστό είναι κάθε 2 ώρες. Επίσης αν μπείτε στη θάλασσα θα πρέπει να το ανανεώσετε αμέσως μόλις βγείτε.

Κανόνας 5ος: Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση μετά την παραλία. Το after sun ή μια πλούσια ενυδατική κρέμα αμέσως μετά το ντους είναι απαραίτητη αφού ο ήλιος,  η θάλασσα αλλά και το νερό της πισίνας αφυδατώνουν το δέρμα. Και κάτι ακόμη: Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πίνετε πολύ νερό.

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Lotion

Apivita Afree Sun Cooling Cream Gel Fig & Aloe

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Ο πιο απλός τρόπος να κάνετε απολέπιση στα πόδια σας (video)

Η Cardi B συνδυάζει το μανικιούρ με την καινούρια της τσάντα και όλα δείχνουν πως ετοιμάζει νέα συνεργασία!

Keywords
Τυχαία Θέματα