Τριαντάφυλλος: Το μήνυμα στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η αναφορά στον Γιώργο Λιβάνη!

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε σήμερα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor και τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη κι έδωσε τη δική του απάντηση, ενώ έστειλε μήνυμα στους γονείς της πρώην συμπαίκτριας του.

“Επειδή εγώ είμαι το παιδάκι τους, τα έχω ζήσει όλα. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά πολύ τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα έχει συγκινηθεί πολύ με αυτό και έχει δει πράγματα από τον Σάκη. Εκείνος

άφησε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα στη Μαριαλένα. Την αγαπάει πάρα πολύ. Νιώθει πολύ καλά η Μαριαλένα μαζί του. Θέλω να το πω και στην οικογένειά της ότι είναι πολύ καλά και είναι πολύ χαρούμενη που είναι ο Σάκης δίπλα της. Δε ξέρω αν θα τους παντρέψω αλλά τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα!”, αποκάλυψε.

Όσο για το αν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Λιβάνη μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ανέφερε: “Ο Γιώργος Λιβάνης μου είπε να προσέχω τη Μαριαλένα πριν μπούμε στο παιχνίδι. Τι να κάνω όμως που ήμουν στην κόκκινη ομάδα και εκείνη στη μπλε και μετά μπήκε και ο Σάκης στους μπλε; Είχαν έρθει ήδη πολύ κοντά όταν ενωθήκαμε, τι να κάνω που τους έβλεπα χαρούμενους; Δεν έχω μιλήσει με τον Λιβάνη από τη μέρα που γύρισα από το Survivor”.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε και για την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Κόρομι: “Είχε πάει ο Γιώργος με τον Κόρο και είχαν βρει φαγητό. Εγώ δεν ήμουν μαζί τους, αν ήμουν μαζί τους θα το έλεγα. Τον Κόρο δεν τον κατηγορώ, δε πειράζει. Πάντα έλεγα να είναι καλά το παιδί γιατί δε ξέρω τι έχει περάσει, να είναι καλά να πιάνει και ψάρια, να τρώει. Έχω μάθει από τους γονείς μου να εύχομαι κάτι καλό ακόμα και για τον αντίπαλό μου και στα πιο δύσκολα”.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος απαντά για τη Φένια Τσικιτίκου: “Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Ποτέ δεν ξέρεις!”

Έντουαρντ Στεργίου: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα