Ο αγαπημένος makeup artist της Miranda Kerr μάς δείχνει πώς χρησιμοποιεί το Gua Sha

Στο καινούριο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ο Hung Vanngo -ο διάσημος makeup artist που λατρεύουν οι stars – δημιούργησε ένα υπέροχο, super φρέσκο και φωτεινό καλοκαιρινό μακιγιάζ πάνω σε έναν ακόμη πιο υπέροχο “καμβά”: το πανέμορφο πρόσωπο της Miranda Kerr, με την οποία συνεργάζεται στενά.

Ο Hung Vanngo δείχνει πολλά και ενδιαφέροντα (για τα οποία θα επιστρέψουμε σε επόμενο post)

όμως για σήμερα κρατήσαμε το πρώτο βήμα της προετοιμασίας, που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση: ο Vanngo αφιέρωσε αρκετά λεπτά για ένα Gua Sha μασάζ, με το ειδικό massage tool από ροζ κουάρτζ σε σχήμα καρδιάς, που ξέρουμε ότι είναι αγαπημένο και της Kerr.

Η βιετναμέζικη καταγωγή του Hung Vanngo αποτελεί ίσως ακόμη μια αφορμή για να ενσωματώνει την αρχαία αυτή παραδοσιακή ασιατική θεραπευτική τεχνική (που είναι διαδεδομένη στην Κίνα, την Ινδονησία και το Βιετνάμ) στο skincare prep πριν προχωρήσει στο μακιγιάζ. Ο λόγος, ωστόσο, είναι ότι το Gua Sha facial massage είναι ιδανικό για να διεγείρει τη λειτουργεία του λεμφικού συστήματος, να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, ν’ απομακρύνει την ένταση και να δώσει ενέργεια στο πρόσωπο.

«Είναι ο πιο απλός και εύχρηστος τρόπος για να ξεπρήξεις το πρόσωπό σου, να “ξυπνήσεις” την επιδερμίδα σου» εξηγεί στο βιντεάκι ο make-up artist που πριν ξεκινήσει το μασάζ ενυδάτωσε πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα της Miranda Kerr. «Είναι πραγματικά καλό να κάνεις μασάζ και με τα χέρια σου αλλά αυτό το massage tool δίνει πολύ ωραία και πολύ πιο σταθερή πίεση» συμπλήρωσε εφαρμόζοντας τις σωστές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

«Αγαπώ αυτό το ροζ κουάρτζ. Έχει τόσο ωραία αίσθηση… Κρατάω το δικό μου στο ψυγείο» του απάντησε το διάσημο μοντέλο που φαίνεται ότι απολαμβάνει απόλυτα τη διαδικασία. Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως πάντα ξυπνάει δείχνοντας πολύ πρησμένη γι’ αυτό λατρεύει να το χρησιμοποιεί. «Σε βοηθά ν’ απαλλαγείς από το πρήξιμο» τόνισε το αγγελάκι της Victoria’s Secret μην σταματώντας να επαναλαμβάνει διαρκώς πόσο ωραία την έκανε να νιώθει το Gua sha μασάζ.

Ως φανατική του skinkare (αλλά και με το δικό της, πλέον beauty brand) η ίδια γνωρίζει πολλά για τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιεί, ενώ η εμπειρία της στα catwalks και τις αμέτρητες φωτογραφήσεις για καμπάνιες την έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως «όταν το skincare είναι το σωστό, είναι τόσο καλή βάση για το makeup!», όπως λέει στο βίντεο.

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το TikTok hack σε ενδιαφέρει απόλυτα αν απλώνεις το makeup με πινέλο!

Η Kaia Gerber δεν πάει πουθενά χωρίς αυτά τα δύο προϊόντα μακιγιάζ!

Η Selma Blair άλλαξε χρώμα μαλλιών και είναι εντυπωσιακή!

Keywords
Τυχαία Θέματα