Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος απαντά για τη Φένια Τσικιτίκου: “Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Ποτέ δεν ξέρεις!”

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/6) η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησαν στο “Πρω1νό” τον Βασίλη Θοεδωρόπουλο, ο οποίος τους μίλησε για τη συμμετοχή του στη “Φάρμα”. 

Φυσικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ANT1, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει δύο φορές “ερωτικός μετανάστης”. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη

Ρωσία για να είναι κοντά στην αγαπημένη του.

Αυτό το διάστημα είναι μόνος, ωστόσο αποκάλυψε πως θέλει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: “Ερωτεύομαι εύκολα και τώρα έχω ‘κλείσει’ λίγο τον διακόπτη. Θέλω να κάνω οικογένεια και μέχρι τρία παιδιά. Θέλω πολύ να ταξιδεύω”!

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον που φάνηκε να έχει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για τη Φένια Τσικιτίκου και τόνισε: “Μου άρεσε ο χαρακτήρας της πάρα πολύ. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Ποτέ δεν ξέρεις! Το αφήνω ανοιχτό… Μπορεί κάποια ημέρα να με δει στη Θεσσαλονίκη”!

Η συνέντευξη του Βασίλη Θεοδωρόπουλου:

Διαβάστε ακόμη:

Έντουαρντ Στεργίου: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Παντρεύτηκε η Παναγιώτα Βλαντή υπό άκρα μυστικότητα

Κία Παπαδοπούλου – Η εμπνεύστρια του σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας απαντά: «Από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα