Τριαντάφυλλος: «Δεν ήταν πολύ ωραίο αυτό για το επίπεδο του κυρίου Φασουλή»

Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτας βρέθηκαν στα παρασκήνια του «J2US» και εκεί συνάντησαν τον Τριαντάφυλλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε -μεταξύ άλλων- για το πρόσφατο περιστατικό στον αέρα του show με τον Σταμάτη Φασούλη, αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το «Survivor All Star».

«Κάναμε κι εμείς τον αντίλογό μας. Όταν μας λένε κάτι πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι; Με ενόχλησε κάτι που είδα μετά που είπε ο κύριος Φασουλής ότι “κι εμείς μπορεί να μη σας θέλαμε εδώ”. Ήταν λίγο περίεργο αυτό που είπε, έδειξε

κακία, δεν ήταν πολύ ωραίο για το επίπεδό του», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε για την οικειοθελή αποχώρηση του παρουσιαστή από το reality επιβίωσης: «Τον Στέλιο Χανταμπάκη τον έκαναν να αποχωρήσει. Έγινε πλεκτάνη από την κόκκινη ομάδα για να τον διώξουν».

Σας θυμίζουμε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί εκτός «Survivor All Star», αναφέροντας στο συμβούλιου του νησιού πως του έχει λείψει πολύ η οικογένεια και τα παιδιά του και δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται μακριά τους.

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και ‘γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου.

Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: «Έκανα τη χαρούμενη, χόρευα στο show, ενώ πριν ή μετά έπρεπε να πηγαίνω στο νοσοκομείο» 

Μαρία Αντωνά για «Ποιος είναι πρωινιάτικα»: «Είμαστε σε μία φάση αναμονής, περιμένουμε η Μπέττυ Μαγγίρα να…» 

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και…» 

Keywords
Τυχαία Θέματα