Ο Βλάσσης Χολέβας αποκαλύπτει: «Η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε από την επιχείρηση, δεν είμαστε πια συνεργάτες»

Μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς έκανε στην κάμερα του «Happy Day» ο Βλάσσης Χολέβας.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε από την επιχείρησή τους που εδρεύει στην Μύκονο.

«Έχουμε νύφες, να δώσουμε σε μαγαζιά βραδινά ρούχα φορέματα και τις κοπέλες που θέλουν να δούνε φορέματα για δεξιώσεις και πάρτι. Έχουμε την μεγάλη

προετοιμασία για το μαγαζί στην Μύκονο, που θεωρούμε ότι είναι ένα ωραίο παράθυρο στον κόσμο και με αρκετούς Έλληνες δημιουργούς για να δείξουμε την ελληνική μόδα στον χρόνο», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση για το αν έκλεισε η επιχείριση, απάντησε: «Όχι, άλλαξε λίγο μορφή. Απλά επειδή η κ. Πατούλη κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, είναι λογικό ότι έχει δώσει εκεί πέρα όλη της την ενέργεια. Αποχώρησε από την επιχείρηση. Είναι ένας άλλος επενδυτής κι εγώ είμαι σαν συνεργάτης στην επιχείρηση».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι «είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project. Γνωρίζεις κόσμο από παντού… Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Έχω μέσα την συλλογή μου, είμαι σαν συμμέτοχος μέσα σε αυτό. Μια χαρα φίλοι είμαστε με την Μαρίνα Πατούλη, της ράβω και ρούχα».

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Καράβα: «Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν είχε πει»

Δημήτρης Οικονόμου: Η αντίδραση στις τελευταίες δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη για το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»

Σοκάρει η Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα