Τρία χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Συγκινεί η κόρη του, Σάντρα με αφορμή την επέτειο θανάτου του -«Απίστευτο ακόμα, αβάσταχτο…»

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Ήταν 26 Φλεβάρη του 2020 όταν ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή και έσβησε τα χαμόγελα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που τον αγαπούσαν όσο τίποτα.

Ο θάνατός του σκόρπισε, όπως ήταν λογικό, θλίψη και στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της χώρας μας. Ο Κώστας Βουτσάς άφησε πίσω του αμέτρητες ταινίες και σειρές που πρωταγωνιστούσε, με τις οποίες σίγουρα θα μεγαλώσουν και οι νέες γενιές.

Η κόρη του ηθοποιού,

Σάντρα Βουτσά, με αφορμή την συμπλήρωση των τριών ετών από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του αείμνηστου ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για την ημέρα αυτή.

«3 χρόνια χωρίς εσένα… Απίστευτο ακόμα… 3 ολόκληρα χρόνια που δεν έχουμε μιλήσει, δεν έχουμε αγκαλιαστεί, δεν έχουμε γελάσει, δεν έχουμε τσακωθεί, δεν έχουμε συζητήσει (με τις ώρες…), δεν έχουμε πάει για φαγητό, δεν έχουμε πάει θέατρο…. 3 χρόνια χωρίς την αγάπη σου…. Αβάσταχτο…. Μπαμπά μου. Σ’ αγαπώ… Το Σαντρί σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σάντρα Βουτσά.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Voutsa (@sandravoutsa)


Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ στις 7 Φεβρουαρίυ 2020 με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία του έγινε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ από την προηγούμενη ημέρα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Survivor All Star: «Θα καταλάβετε εν καιρώ ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Μαίρη Χρονοπούλου για Βανδή – Μπισμπίκη: «Άμα τους τη δίνει να κάνουνε έτσι, εμείς θα τους εμποδίσουμε;»

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη σε τηλεοπτική εκπομπή;

Keywords
Τυχαία Θέματα