Ασημίνα Χατζηανδρέου – Survivor All Star: «Θα καταλάβετε εν καιρώ ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του «Survivor All Star» λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, μέσω του οποίου τόνισε -μεταξύ άλλων- πως μετά την αποβολή της από το παιχνίδι την κρατούσαν «όμηρο», παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση και της χορηγούσαν τρία ηρεμιστικά τη μέρα.

Από την άλλη, η Acun Medya απάντησε με ανακοίνωση στην πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της δεν ισχύουν και πως θα προβεί άμεσα σε νομικές ενέργειες.

Στην

ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και η Δέσποινα Παναγιωτίδου συνάντησαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία βρισκόταν μαζί με τον Χρήστο Δάντη το βράδυ του Σαββάτου 25/2 και ρωτήθηκε περί όλου αυτού που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα.

«Καλά είμαστε σας ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην δημοσιογράφο του Mega.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το εξώδικο αλλά και για τις κατηγορίες περί κινητού τηλεφώνου στο «Survivor All Star». Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αρκέστηκε να πει πως «για να έχω απαντήσει με αυτές τις απαντήσεις που ξέρετε… Θα καταλάβετε εν καιρώ ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα από αυτά που λέω δεν είναι τυχαίο. Να είστε καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Χρονοπούλου για Βανδή – Μπισμπίκη: «Άμα τους τη δίνει να κάνουνε έτσι, εμείς θα τους εμποδίσουμε;»

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη σε τηλεοπτική εκπομπή;

Γιάννης Πουλόπουλος: «Λύγισε» όταν αποκάλυψε τον λόγο που δε θέλει να αποκτήσει παιδί

Keywords
Τυχαία Θέματα