Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Κοκλώνη: «Όλες αυτές τις μέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν γίνει»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την κυκλοφορία δημοσιεύματος που τον κατηγορεί για εμπλοκή σε υπόθεση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε δημόσια επί του θέματος και ξεκαθάρισε τη θέση του. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος τόνισε πως ο «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Στο χθεσινό live του J2US,

μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να κάνει μια έμμεση -πρώτη- αναφορά στο θέμα που έχει απασχολήσει και αφορά το πρόσωπο του.

«Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τάκτ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε κλείνοντας το μάτι στους τηλεθεατές: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής».

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» θήλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία βρίσκεται στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

«Όλες αυτές τις μέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν γίνει και αφορούν τον Νίκο μας και την εταιρεία παραγωγής. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολλά συναισθήματα. Εμείς δεν το σχολιάσαμε καθόλου όλο αυτό το κομμάτι χθες, γιατί ξέραμε ότι ο Νίκος θα θέλει να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από το δικό του βήμα», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή του Mega προβλήθηκε το απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό J2US και τα όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τα λόγια του Νίκου Κοκλώνη

«Νομίζω ότι η απάντηση για αυτούς τους 600 ανθρώπους στους οποίους αναφέρεται, μέσα σε αυτή την ομάδα είμαστε και εμείς, είναι πως νιώθουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι για τον Νίκο, πόσο τον αγαπάνε και έχουν στηριχτεί πάνω του. Και δε μιλάω για εμάς που είμαστε μπροστά, μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο. Για τον τρόπο που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εμείς και εκπροσωπώ όλη την ομάδα της εκπομπής όταν το λέω αυτό, θέλουμε να του στείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας. Να μη στεναχωριέται και να μη το βάζει κάτω. Είμαστε όλοι δίπλα του. Ένα μεγάλο φιλί στον Νίκο», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Άντζελα Δημητρίου: «Δεν ήταν εκεί ο πατέρας της Όλγας όταν χρειαζόμουν την υποστήριξή του»

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Την Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα