Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη σε τηλεοπτική εκπομπή;

Η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι 34 ετών και έχει το δικό του γυμναστήριο στα νότια προάστια.

Το ζευγάρι είναι full in love και παρά την απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους, καθώς η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει στο εξωτερικό, έχουν βρει την χρυσή τομή για να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους.

Όσο εκείνη ασχολείται με τις σπουδές της, ωστόσο, ο αγαπημένος

της θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου», τα δοκιμαστικά για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται, με την δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους να αποκαλύπτει τους πρώτους συνεργάτες που φαίνεται να συμφώνησαν για την εκπομπή.

Το πρόσωπο – έκπληξη, απ’ ότι ήδη καταλάβατε, που τις επόμενες μέρες θα περάσει από δοκιμαστικό, σύμφωνα με την ίδια είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

«Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Μάλλον έχουν “κλειδώσει” ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Γιώργος Λάγιος, αλλά θέλουν και ακόμη ένα αγόρι.

Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι.

Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη», ανέφερε.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ τόνισε πως 0 Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ως personal trainer, ίσως βίσκεται στην εκπομπή του ANT1 προκειμένου να αναλάβει την ενότητα fitness.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Πουλόπουλος: «Λύγισε» όταν αποκάλυψε τον λόγο που δε θέλει να αποκτήσει παιδί

Ελένη Βουλγαράκη: Εκενευρισμένη στον αέρα του Mega με τον Τριαντάφυλλο -«Δεν πάει έτσι, υπάρχουν και ηθικά όρια»

Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Κοκλώνη: «Όλες αυτές τις μέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν γίνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα