Τοξότης -Αιγόκερως -Υδροχόος -Ιχθύς: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας με πολλές ανακατατάξεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των περισσότερων. Σήμερα θα μελετήσουμε 4 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και θα δούμε τι αλλαγές θα υπάρξουν τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Τοξότης 
Παρόλο που είσαι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια, αυτό το διάστημα θα νιώθεις πως χάνεις λίγο λίγο τον εαυτό σου. Η πανσέληνος στου Ιχθείς θα σε αποπροσανατολίσει από τους στόχους σου και θα σε κάνει πιο ευαίσθητη. Ωστόσο αυτή η ευαισθησία θα σου βγει σε καλό στην ερωτική σου ζωή καθώς θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου ή πιο ανοιχτή στο να κάνεις νέες γνωριμίες, αν είσαι single.

Αιγόκερως
Παρόλο που σε γενικές γραμμές είσαι ένα παρορμητικό ζώδιο η νέα πανσέληνος και οι αλλαγές που φέρνει, θα σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Προς το τέλος του μήνα θα παρατηρήσεις την ερωτική σου ζωή να αναβαθμίζεται και το πάθος θα κυριαρχήσει ξανά στη ζωή σου.

Υδροχόος
Είσαι ένα επαναστατικό ζώδιο και αυτόν τον μήνα θα νιώσεις εκτός… Αν καταφέρεις να ανασυγκροτηθείς θα μπορέσεις να γίνεις και πάλι ο εαυτό σου προς το τέλος του Σεπτεμβρίου. Αλλιώς θα κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις στην ερωτική σου ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου που πιθανόν να μετανιώσεις.

Ιχθείς
Ο Σεπτέμβριος έρχεται με μια πανσέληνο στο ζώδιό σου! Αυτό σημαίνει πως πρέπει να γιορτάσεις, να πεις ναι σε νέες προκλήσεις και να αφεθείς στη μαγεία του έρωτα. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσεις πως έχεις εκπληρώσει κάποιους από τους μεγαλύτερους στόχους σου στον αισθηματικό τομέα και ο Οκτώβριος θα σε βρει πανέτοιμη για νέες προκλήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Κριός – Ταύρος – Δίδυμος – Καρκίνος: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Λέων – Παρθένος – Ζυγός – Σκορπιός: Πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή το Φθινόπωρο;

Σκορπιός με Καρκίνο: Πόσο ταιριαστός είναι αυτός ο συνδυασμός ζωδίων;

Keywords
Τυχαία Θέματα