Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τη midi φούστα, ένα από τα πιο διαχρονικά και θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας, ανάλογα το στυλ που θέλετε κάθε φορά να πετύχετε.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Access Fashion που αποτελείται από ένα τοπ με τιράντες και φερμουάρ στο πίσω μέρος του και μια μίντι φούστα με σκίσιμο και πιέτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με χρυσά κοσμήματα, 3rd Floor και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα snake print πέδιλα, Saint Laurent από τα καταστήματα Καλογήρου. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κατακόκκινα nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες με μίντι φούστες και πως τις έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers και κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα, παίρνουν στα σοβαρά το θέμα του στυλ και θέλουν πάντα μα πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο.

Και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια σας αρέσει πολύ και θα την φορούσατε κι εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Stealey (@meganstealey) στις 9 Σεπ, 2020 στις 12:19 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα