Το κόκκινο κραγιόν της Michelle Obama κρύβει ένα δυνατό, πολιτικό μήνυμα!

Μένουν περίπου 50 μέρες μέχρι τις επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ και η Michelle Obama ανέλαβε δράση. Όχι, δεν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική. Είναι όμως μια δραστήρια πρώην Πρώτη Κυρία ή αλλιώς “Παντοτινή Πρώτη Κυρία” όπως την αποκαλούν και περνά το δικό της μήνυμα με τον πιο θηλυκό, ιδιαίτερο και ανατρεπτικό τρόπο.

Λαμβάνει μέρος στην

καμπάνια της οργάνωσης “When We All Vote” που παροτρύνει όλους τους πολίτες να ψηφίσουν μιας και οι εκλογές που έρχονται είναι πολύ κρίσιμες. 

Σε συνεργασία λοιπόν με το “The Lip Bar” αγωνίζεται φορώντας το κόκκινο κραγιόν του brand με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Πρόκειται για ένα έντονο χρώμα με πορτοκαλί-καφέ υποτόνους που ταιριάζει πολύ στην Michelle.

Το 40% από τις πωλήσεις θα πάει στην οργάνωση προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και στις 3 Νοεμβρίου να ρίξουν την ψήφο τους. Όπως επίσης και σε όλες τις εκλογές που πρόκειται να υπάρξουν στο μέλλον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mel B (@melissarbutler) στις 9 Σεπ, 2020 στις 4:07 μμ PDT

Η Obama είναι συνιδρύτρια του συγκεκριμένου οργανισμού που ξεκίνησε τη δράση του το 2018, στον οποίο συμμετέχουν επίσης celebrities όπως οι Tom Hanks, Janelle Monae, Chris Paul και Faith Hill.

Σκοπός τους είναι να αλλάξει η αντίληψη που έχουν οι περισσότεροι Αμερικανοί για την ψήφο και να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι. Ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει βοηθήσει επίσης, 165.000 ανθρώπους να αποκτήσουν το δικαίωμα της ψήφου.

Ειδικά τώρα που τα social media είναι μέρος της ζωής όλων μας, ο “When We All Vote” προσπαθεί να κινήσει το ενδιαφέρον των νέων με τους πιο δημιουργικούς τρόπους στηρίζοντας ταυτόχρονα τις γυναίκες επιχειρηματίες ενώ υπάρχουν αντικείμενα όπως κούπες ή αρωματικά κεριά με το logo του. 

Η Michelle επίλεξε να φορέσει το κόκκινο κραγιόν που ονομάζεται Bawse Lady και να κοιτάξει ευθεία στο φακό χαμογελώντας. Και αυτό φυσικά αρκεί.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Φοράς το άρωμά σου το πρωί αλλά μέχρι το μεσημέρι έχει εξαφανιστεί; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Η Maisie Williams άλλαξε hair look και είναι ίδια η Miley Cyrus!

Keywords
Τυχαία Θέματα