Κι όμως, αυτές οι μπότες από τα 70s είναι το next big thing στη μόδα

Φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα που ακολουθεί θα δούμε αρκετές τάσεις από τα 70s και 90s να ξεχωρίζουν. Η γνωστή influencer Danielle Bernstein κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα της συλλογή με ρούχα και σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram είδαμε μια τάση από τα παλιά που πολύ μας άρεσε.

Οι platform boots είναι και πάλι trend και μάλιστα θα τις φορέσουμε περισσότερο από ποτέ

φέτος! Παρακάτω θα δεις τις στιλιστικές επιλογές της γνωστής fashionista. Δες πώς φοράει τις συγκεκριμένες μπότες και πάρε ιδέες.

Η Danielle επιλέγει platform boots σε σατέν ύφασμα και δημιουργεί ένα statement look που εντυπωσιάζει. Το τακούνι σε αυτά τα παπούτσια είναι ψηλό και τετράγωνο, αλλά παρά το ύψος τους δεν είναι καθόλου άβολα εξαιτίας της μεγάλης φιάπας που έχουν. Έτσι μπορείς άνετα να τα φοράς όλη μέρα, ακόμα και στη δουλειά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

View this post on Instagram

The snakeskin stretch suit • deceivingly comfortable and just really freaking cool. Fall @daniellebernstein launching 09.22

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Sep 8, 2020 at 6:42am PDT

Η Danielle συνδυάζει τα μποτάκια της με snake printed κοστούμι με δερμάτινη υφή και ολοκληρώνει το look της με wet hair look και γυαλιά ηλίου σε παρόμοιους τόνους. Ο συνδυασμός ενός κοστουμιού με ένα ζευγάρι platform boots είναι must και θα θέλαμε να τον βλέπουμε ακόμα περισσότερο στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων.

View this post on Instagram

First look • @daniellebernstein Fall Collection 09.22 • this patent snakeskin suit has just the right amount of stretch with soft lining and exposed zipper, comes in two color ways.

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jul 24, 2020 at 6:49am PDT

Σε καταστήματα και online shops μπορείς να βρεις πιο διακριτικά σχέδια ή πιο εκκεντρικά ανάλογα με το στιλ που έχεις ή το στιλ που θα ήθελες να υιοθετήσεις.

Οι τρακτερωτοί πάτοι είναι επίσης ένα στοιχείο που θα δούμε φέτος σε κάποια από αυτά τα μποτάκια και φυσικά μπορείς να επιλέξεις είτε ankle boots, ή over-the-ankle ή ακόμα και over- the- knee boots σε αυτό το 70s style.

View this post on Instagram

Street style: Amagansett edition

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on Jul 16, 2020 at 11:02am PDT

Μια ματιά ακόμα: Oι neutral αποχρώσεις κυριαρχούν: 4 outfits που μπορείς να δημιουργήσεις με ό,τι έχεις (VIDEO)

Η Stella McCartney δημιούργησε την πρώτη unisex συλλογή και ο κόσμος της μόδας την αποθέωσε!

5 tricks για να φορέσεις τις western boots αυτό το Φθινόπωρο, όπως κάνει η Φαίη μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα