Τολμήστε να απλώστε μια πράσινη σκιά στα μάτια και αποκτήστε ένα βλέμμα σαν κόσμημα

Ωραίο είναι το winged eyeliner και το smoky eye look αλλά κάπως χειμωνιάτικα δεν νομίζετε; Τονίζουν μεν το βλέμμα και το αναδεικνύουν αλλά τώρα έρχεται η άνοιξη και πρέπει να ακολουθήσετε τις τάσεις που θέλουν σκιές και μάλιστα έντονες. Όχι, δεν θα τις φοβηθείτε, αντιθέτως θα πρέπει να τις βγάλετε από το νεσεσέρ και να τις απλώσετε στα μάτια τα οποία θα θυμίζουν κόσμημα.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις παστέλ αποχρώσεις. Αναφερόμαστε στις έντονες όπως είναι η πράσινη που μας παραπέμπει στο σμαράγδι. Ναι είναι ιδιαίτερο και εκκεντρικό

χρώμα αλλά παράλληλα υπέροχο και φωτεινό. Υπάρχει ένα πράσινο που ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σας και την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσουν ένα φωτεινό, εκκεντρικό ή chic look.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά στις πασαρέλες και επιλέξαμε τα ωραιότερα για εσάς. Εσείς δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε εκείνο που θα σας κάνει κλικ.

Τεράστιες Βλεφαρίδες: Αν δεν είστε έτοιμες για ένα extravagant look μπορείτε να απλώσετε μία πράσινη μάσκαρα που είναι εντυπωσιακή και χαρίζει στο βλέμμα ένταση.

Mermaid Eyes: Κατάλληλο για τις πιο τολμηρές κι εκείνες που αγαπούν πολύ το χρώμα στα βλέφαρα. Επιλέξτε μια χρυσή-πράσινη απόχρωση για το πάνω και ένα highlighter για την εσωτερική γωνία. Στο κάτω βλέφαρο κάνετε περίγραμμα με ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση ή σκιά που θα απλώσετε με το πινέλο.

Cat eye look: Εντυπωσιακό και βραδινό το συγκεκριμένο look δείχνει υπέροχο όταν γίνεται με μια πράσινη στην απόχρωση του σμαραγδιού σκιά.

Κίτρο: Απόλυτα ανοιξιάτικη και υπέροχη απόχρωση. Επιλέξτε μια ματ υφή και απλώστε την σε όλο το πάνω βλέφαρο. Μην ξεχάσετε τη μαύρη μάσκαρα που θα τονίσει ακόμη περισσότερο το βλέμμα.

Tropical: Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου συνδυασμένες με αριστοτεχνικό τρόπο. Ναι, είναι εκκεντρικό αλλά παράλληλα υπέροχο. Ταιριάζει τέλεια στα καστανά μάτια.

Παστέλ και έντονο μαζί: Συνδυάστε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Aqua, φωτεινό πράσινο highligh και κίτρινο που θα απλώσετε στο τόξο κάτω από τα φρύδια.

Graphic: Είναι ένα από τα μεγαλύτερα eye trends της σεζόν. Δημιουργείστε με τη σκούρα πράσινη σκιά ένα γραφικό φινίρισμα που είναι εντυπωσιακό, pop art look.

Mint: Η απόχρωση της μέντας χαρίζει ένα απαλό φινίρισμα και ένα ρομαντικό ύφος. Εφαρμόστε τη σκιά στο πάνω βλέφαρο και συνδυάστε τη με ροζ blush και κραγιόν.

Περίγραμμα: Το πράσινο μολύβι χαρίζει τέλειο σχήμα στα μάτια. Κάνετε περίγραμμα στο πάνω και κάτω βλέφαρο και απλώστε τουλάχιστον δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο σας άρωμα έχει τον αέρα της παριζιάνικης Άνοιξης

Η Minnie Mouse γίνεται μούσα μιας συλλογής μακιγιάζ γεμάτη glitter και πουά

Keywords
Τυχαία Θέματα