Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/3

Τα denim φορέματα αυτή τη σεζόν θα τα δείτε σε πολλές εκδοχές, μακρυμάνικα, με κοντό μανίκι αλλά και σε όλα τα μήκη. Είναι άνετα και ευκολοφόρετα και σας βοηθούν να δημιουργήσετε πολλούς συνδυασμούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ, από ψηλοτάκουνες γόβες και western μπότες, μέχρι αθλητικά, ανάλογα με τη διάθεσή σας και την εκάστοτε περίσταση.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα μια δημιουργία από την καινούργια συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 της εταιρεία Zini, ένα μίνι χακί denim φόρεμα με γιακά, φερμοάρ στο μπροστινό μέρος και μακριά μανίκια με μια ζώνη με μεταλλική αγκράφα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καστόρινες καουμπόικες μπότες, σε χακί χρώμα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Telling Glow, Extra Dimension Blush της MAC και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl επίσης της MAC.

Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια ατημέλητη κοτσίδα ψαροκόκαλο με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τα denim φορέματα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/3

Keywords
Τυχαία Θέματα